Helgen och drömmar...

2009-08-28 10:53:33 / 2 kommentarer ..


Igår blev det bestämt att på Lördag skall det drickas;) Med Dessi Och Svensson:-D Länge sedan man träffade dem nu, skall bli mysig till tusen^^ De komemr hit och skall sova över en natt med :-P Kommer att bli trångt men det får bara lov att gå^^.

Många som åker utomlands nu, blir sugen som fan kan jag lova xD Skulle fan vilja ha fast jobb så man inte behövde oroa sig över alla pengar, kunna göra precis vad man vill. Flytta, ta körkort, fara utomlands^^ allting!. Men det kommer väl nån gång. Den dagen den lyckan!;)

Datorn^^

2009-08-27 19:48:28 / 1 kommentarer ..


http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=484996

LÖN!!!!!

2009-08-27 19:12:04 / 3 kommentarer ..


27 Idag:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Det betyder lönedag för er som inte vet det^^
Känenr mig dock som världens slarvmaja:-S Gjorde av med sammalagt 5.500 redan på första dagen:-S Fanns jag har ju inte fått det jag beställt ännu^^ Min alldeles egna dator:-P Äntligen säger jag bara! Äntligen, det behövs verkligen. Dock så råkade jag läsa lite fel i går så jag beställde den lite för sent >.<. Får den inte förrän på måndag. 

Vet även nu också att det inte kommer att vara mycket kvar av mina pengar den här månaden, men men. Sånt är livet.

Har även börjat prova GI-metoden för att se om det ger något^^ Bara för kul liksom, åt världens godaste m,at idag:-P Tur som fan att man har väldens underbaraste man som kan laga mat<3 :-D


Bilder:-P

2009-08-26 13:30:00 / 1 kommentarer ..


Lite bilder från när vi var i Grundfors;)


Och valpen vi träffade:-P


Umeå:-P!!!

2009-08-26 12:54:25 / 0 kommentarer ..


Ja blev inte riktigt som det vart tänkt igår, vi gick och längtade hela förmiddagen på att få fara. Mattias ringde dit vid lunchtid och de berättade då att söderströms hade klantat till det med leverensen, han hoppades på att grejerna skulle dyka upp på eftermiddagen. Ringde dit vid två igen och då höll bilen på att opereras^^.
Fick hämta den strax efter fyra, kom ifrån övik vid kvart över 7 xD:-P.
Så eftrer mycket om och men kom vi upp till Umeå, packade in alla grejer, duschade och gick och lade oss - till tio i morse xD haha. 

Mattias är på ett möte nu med sina klassisar och jag skall ta och röja upp lite grann här, ni skulle dö om ni fick se hur det såg ut:-S. Huvva.


tråkigt....

2009-08-24 21:15:37 / 0 kommentarer ..


Dagen idag har varit riktigt kass, har inte gjort annat än att sitta vid datorn typ. Lite tråkigt men så blir det när man är utan bil...

Mattias har varit dålig idag med, trött, less, ont i magen.... Stackarn :-( Inte kul när han är sjuk. Men nu skall jag gotta mig med honom en stund och se en film innan vi skall lägga oss tidigt.

Imorgon blir det till att packa allt vi har här ute för att sedan vid lunch tid hämta den nylagade bilen och slutligen dra upp till Umeå igen:-D
Skall bli skönt och komma bort från övik nu i några dagar, måste medge att jag saknar garderoben i Umeå ändå^^

Sovgott allihopa^^

Kyss;)

Bra dag idag;)

2009-08-23 21:23:21 / 0 kommentarer ..


Igår drog jag och Mattias till Husum för att fara på läger. Som tur var fick vi låna Mattias pappas bil, hade inte direkt kommit långt annars.

Lägret var hyffsat, lev trött jävligt fort som vanligt och somnade i slutet av filmen, vi såg Kung Fu Panda:-D Jävligt rolig film måste jag medge^^.

Drog efter lägret som slutade vid lunch tid idag hem till mina päron, som dessutom var barnvakt åt mina favoritflickor^^. Så idag blev det en massa barnbus:-P Halleljua för det säger jag bara!^^
Mattis fick dessutom agera vagga igår innan vi drog på lägret;) Det var faktiskt väldigt gulligt måste jag säga;). Magdalena somnade i hans famn samtidigt som han sjöng en massa Joel låtar;). Mattias har blivit populär:-P Vickan berättade idag när vi for att hon älskade Mattias också^^ Så de så!!! Nu får jag konkurens;)

Ja, nu är vi ute i Butsjöböle igen, Mattias familj kom hem idag med^^ Roligt att höra hur de har haft det och allting^^.

Just nu vill jag bara veta hur det går med bilen så att vi kan få fara till Umeå snart, längtar efter det faktiskt. Och tills min lön kommer:-D!!!! Har hittat en dator på komplett.se som jag funderar på att köpa, hoppas att den fortsätter att finnas kvar till den 27e:-P Håll tummarna!

;)

Oj oj oj!!!!!

2009-08-21 15:12:52 / 2 kommentarer ..


Skäms på mig:-S Märks att det har blivit mycket jobbande nu på slutet. Har ju inte hunnit med någonting märker jag, förlåt mig alla mina kära läsare.

Så.... skall väl försöka med en liten resumé om vad som har hänt sedan den 21 juli xD. Oj oj oj, det här kommer att bli mycket känner jag på mig, får korta ner det mesta.

Vi hade vår sista arbetsdag den 13e augusti men den dagen var ett helvete på jobbet. Två ordinarie hade blivit sjuka samtidigt så samordnaren ringde runt desperat och försökte få tag på mer folk, och vi stackars vikarier råkade ju självklart ut för det, jag och Mattias ville inte ha några fler tider eftersom han snart skulle till Umeå och vi ville hinna umgås med alla vänner i Övik innan. Vi var ut med min älskade syster Verånica och hennes kille Rasmus:-P. Vi bowlade - drack gott och åt gott;) Testade Kinamat för första gången och det var verkligen över förväntningarna;). Dock så drack jag och syster LITE för mycket vin på bowlingen (tyckte att en falska vin för 180 inte var så farligt:-P). 

Jag har också bytt bank. Var så less på handelsbanken och ville verkligen ha samma bank som Mattias. Så nu har Sandra två banker just nu^^ Nordea och Handelsbanken xD Shoppade även en hel del den dagen;). Två stycken neon färgade topp t-shirtar^^, två klänningar, ett par vita tights, två par svarta och ett par blåa:-P.

Var ledig tre dagar i början av auhusti då jag bestämde mig att träffa Linnea eftesom hon skulle flytta. Vi hade skitmysigt tycker jag^^ bastade litegrann med;). 

Sen har ju jag och Älsklingen hunnit med att fira ett år också;) Tiden går fort måste jag säga, det här året har gått vansinnigt fort. Kommer fortfarande aldrig glömma dagen vi blev tillsammans <3 *drömmer mig bort* 
hade en riktigt mysig kväll. Åt på favoritresturangen Mumbai Town och var på relaxadelningen på Paradisbadet. Hipp hipp hurra för ångbastu säger jag bara^^ Gud vad skönt det var;).Hade även fixat så att Linnea ställde upp och körde så att vi kunde köpa en flaska vin och dela på;). Mys i högsta grad:-D

Vi drog till Husum för att festa där eller rättare sagt Ultrå till Cim:-P. Inte sett honom på bra länge nu så det var asroligt, nog för att kvällen slutade relativt tidigt(vi hade ju jobbat och var riktigt trötta) xD som vanligt. Han hade hyrt en bastu som vi använde (hade dock inga badkläder med oss så vi fick låna av hans mamma). Killarna hade ju sin speciella tid och satt och snackade om gymnasietiden och sånt xD. Jag och Ann-Charlotte fick roa oss själva, vilket vi lyckades med väldigt bra tycker jag^^. Hade underbart roligt med den Jäntan;). När vi gick från bastun tyckte vi att killarna var lite för sega så vi pinnade på i vår egna fart - vilket var mycket dumt xD jag ramlade som vanligt, skrubbade upp knät ooch smutsade ner mina VITA byxor. Thats Life!

Sen har vi Madicken. Med henne går det jättebra hon blir bara lydigare och lydigare för varje gång jag träffar henne, kommer t.o.m på inkallning nu:-D Däremot finns det vissa negativa saker med henne, hon hugger när man skall klippa nklorna på henne. Sen flög hon på Tjorven för ett tag sedan också när hon hade gått förbi Madickens matskål. Försöker lära bort henne allt det här nu, hoppas att det går bra. Jag tror även att jag inte riktigt tål den hundrackarn - fick utslag när jag hade henne mot kroppen sist...

Sen var vi och tältade med Linnea och några av resten av gänget;). I lomsjön:-P Favoritplatsen som vanligt. Tänker alltid på förra sommaren innan jag och Mattias blev tillsammans, det var tider det^^.  Vi grillade iallafall och bara tog det lugnt. Såg kul ut när det stod två bilar och fyra tält mitt på gräsplättan vid grillplatsen;) Linneas morfar har ju nykeln till bommen så att vi kunde köra in bilarna.  

Den 14e augusti blev jag arbetslös igen, var då på arbetsförmedlingen i hopp om att det skulle bli ett kort besök. Fick vänta i en timme på min tur (för att säga att jag var arbetslös). När det väl var gjort fick jag sitta i ytterligare en timme för att vänta på en handläggare som kunde tala med mig. Eftersom det var så mycket folk fick en kille från Direktservice rycka in för att det skulle hinnas med. Papprena som skulle fyllas i tar ungefär en kvart/tjugo minuter att fylla i. Men eftersom han inte var lärd för fem öre så tog det ytterligare 50 minuter >.< var lagomt less kan jag lova.

Det enda jag och Mattias hade planerat in att göra i sommar var att åka till deras stuga i Grundfors(storuman). Visste att det var en lång resa dit men vi stressade inte utan tog det bara lugnt på vägen dit.:-P
Gjorde stopp i Övik, Husum, Umeå och Lycksele xD Så det var jävligt soft^^
Vi var framme vid 4 typ:-P. Första dagen gjorde vi inte så mycket, var ganska lagomt less efter resan.
Dagen efter att vi planerat att göra en massa saker, men då regnade det hela dagen xD Så det blev en filmtittar dag^^.
Sista dagen var helt underbar;) Jag som inte har fiskat på 4 år ville självklart göra det när jag såg att det fanns en båt:-D Vi begav oss ut i den men.... Sjön var typ död, i en och en halv timme satt vi där tills det började regna och vi gav upp xD. Allt vi hade fått då var en gädda i mjärden som de hade ute i sjön. Den var den mest seglivaste jävlen jag varit med om xD. Jag fick lära mig att plocka ut alla inäälvor och ta bort fjällen - tog sedan med den hem till mor och far eftersom ingen där uppe äter gädda xD.Vi åt surströmming, spelade kort och umgicks med hans släkt där uppe^^. Fick även träffa en söt liten valp;). Bilder därifrån kommer lite senare förhoppningsvis:-P


Antar att ni kanske vill veta hur det är med morfar också, var och hälsade på honom igår. Han är hemma nu och klassad som frisk, han behöver inga tabletter längre. Det enda tråkiga är att han har gått ner hemskt mycket i vikt eftersom han har varit väldigt dålig på att äta. P.g.a det han åldrats tio år i utseende. men det är även tillbaka på bättringsvägen förhoppningsvis, mormor göder honom med en massa god mat;)

Jag har kommit underfund med att den tiden jag är i övik/husum kommer att bli mycket tråkig. Alla mina vänner har flyttat så jag har typ ingen att umgås med. Sanna har flyttat till Småland. Belinda till Gävle. Råberg till Umeå, Linnea till Kiruna och Emelie snart till Moliden.... ja ja. Jag får klara mig själv helt enkelt;).
 
Det enda positiva just nu är att snart kommer min lön!!!!!!!!:-D Min STORA lön^^ som typ kommer att försvinna på en gång xD. Måste köpa en ny mobil samt en laptop.-P.

Skulle ha en sista myskväll(öldrickarkväll) med två vänner igår. For in til stan och hämtade dem, när vi hade typ 1 km kvar hem så började bilen skaka och leva om som bara den, trodde direkt att det var pinktering så det skulle inte vara några problem, ställde oss på sidan av vägen och klev ur för att kolla däcken. Till vår förvåning var däcken hel. Mattias satte sig i bilen igen och startade den medan vi andra kollade motorn.... Det visade sig att det var drivknuten..... Där stod vi mitt efter vägen utan några som helst fungerande verktyg. Som tur var kom några snälla grannar till Mattias och hjälpte oss att fixa och trixa. Tyvärr så var kullagret borta, så bilen drog inte framåt... Blev till att bogsera... Vi bestämde oss för att ta morgondagen som en kom och ändå ha kul. Mattias gick till datorn och skulle he på lite musik, fanns ingen musik! Då hade hans bärbara hårddisk kraschat - på den hade jag alla mina bilder sedan ett år tillbaka. Kul kul hörre ni.... var in på verkstan idag också - lite tur hade vi iallafall, det var bara den inre drivknuten som var trasig så det skulle bara gå på 2.200. Inte så farligt.... Det var vår kväll. Jag hoppas att Mattias kan trolla tillbaka mina bilder - är många där som jag inte ville tappa......

Som tur är fick vi låna Volvon tills bilen är hel, så i helgen skall vi på läger i husum^^.
Skall äta lite glass nu och sedan åka en snabbis till stan;)

Hoppas att ni är nöjd med detta^^.
Klapp på rumpan och Kyss i ljumsken;)


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!