Julstök

2009-12-29 23:14:37 / 0 kommentarer ..


Julen är över - den har varit lika underbar som vanligt^^ På julafton var vi i Husum med min släkt och på Juldagen och Annandagen var vi med Mattias släktingar:-P.
Far min fyller år imorgon:-O Åren bara går och går. Kommer fortfarande ihåg när han fyllde 40 och jag inte kunde sova. Det var det året jag satt och klippte till alla mina bilder på Magnus och satte upp dem på väggarna. Gick och lade mig vid 7 då jag började bli trött och klev upp vid tio xD. Det är ingenting jag skulle palla nu.
De bilderna har nu suttit uppe i 6 år:-s Tur att jag skall plocka ner dem snart.
Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag - men ajg har varit lite upptagen med julstök och annat tjafs.
Snart är det nyår:-D Den firas i gullänget med några vänner^^ Sedan dagen efter bär det snabbt och tidigt av på morgonen till Husum för att ta emot paket och grattis kramar:-P Då fyller nämligen Sandra 21:-S... ja hörre ni... Ångesten nalkas...
Idag ahr jag varit i stan hela dagen och shoppat upp presentkort och lite onödiga pengar:-P Nöjd med mina köp iallafall;) Gjort många fynd kan jag lova^.^ Sitter just nu här och tar ett glas välförtjänt rött;)
Ha en bra kväll allihopa!

Julklappar

2009-12-08 16:05:41 / 1 kommentarer ..


Igår - bättre sent än aldrig - började Sandra köpa julklappar:-D Var på stan med Marcus, Lovisa och Ynk:-D:D:D:D:D Vi hade jätekul:-P. Var och fikade på Nya konditoriet - bästa caféet i stan tycker jag. Inte mycket julklappar kvar nu heller.
Köpte även lite pynt och sånt - är så trist här.... och stökigt >.<
Måste boka tvättid nån dag med - berget börjar hopa sig.
Nej nu skall jag städa, Mattias har en lång och dryg dag idag så jag tror han nog blir glad om det är rent och pyntat istället för så stökigt som det är nu >.<
Tack och hej leverpastej!

Magnus och Tjejkväll:-D

2009-12-03 14:33:59 / 0 kommentarer ..


I fredags var jag och Ynk till Hörnefors och gjorde staden (byn) osäkert:-P. Var ju dags för årets Magnus nojja:D Överlycklig var Sandra som alltid.
Jag blev faktiskt förvånad över hur bra dagen blev med mitt och Tinas dåliga lokalsinne kunde ju allting ha gått snett >.<.
Efter mycket om och men hittade vi till både Hörnefors "busstation" (om det verkligen är tillåtet att kalla det där busstation det vill säga xD) och vägkrogen^^. PIzza blev denna dagens mat då det inte fanns så mycket att välja på där. Konserten skulle börja vid 7 så vi började traska till kyrkan vid 18.00 tiden. De hade redan börjat släppa in folk när vi kom, så vi fick skynda oss till bra platser. Vid kvart över snåret var kyrkan näst intill fullsatt>.<.
Konserten var underbar! Har fått en massa nya magnus-jul-låtar-favoriter. Stämningen var underbar! Fick inte så jätte bra kort dock utan filmade mest alla låtarna^^. Visste heller inte att Magnus var en sån komiker :-P.
Dock blev jag mycket besviken på hans klädval. Och varför skall han alltid ha fula skor på sig:-O?.
Nåväl... Utöver det har jag börjat fundera på vad lilla jag skall göra efter jul - och målet börjar närma sig mer och
mer nu. Allting verkar ordna upp sig.
Igår träffade jag Sanna och Angelica, mycket behövligt kan jag lova, det var såååå jäkla länge sedan vi snackade så som vi gjorde och allt. Jätteroligt! Tack för kvällen tjejer!:-D Skall även kanske träffa dem en sväng ikväll^.^
Imorgon åker jag till Husum som vanligt, dags för GUL och kören nu igen:-P
Skall börja planera lite julklappar också^^ men jag har nog det mesta klart i mitt huvud redan.-P Men det börjar ju närma sig så inget slöeri här inte:-D

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!