Bio, Mys och Kissebäbisar^^

2009-07-21 12:00:58 / 3 kommentarer ..


Nu sitter jag från Mattias mammas bärbara dator eftersom Mattias behövde sin;). Så det blir tyvärr inga bilder nu:-P Ni får dem senare istället;)

I förrgår var vi nämligen hem till Mattias kompis Tomas:-P Och de har 9 stycken 12 veckors gamla kattungar som jag passade på att ta lite bilder på:-D Vad säger du om det Emma:-P?.

Var och hälsade på morfar igår och nu har de upptäckt tydligen att han hade en stor varböld intill tarmen(precis där han nyss opererat sig) som de skulle ta och fixa bort. Och sedan sa morfar själv något om att han hade infektionsknölar bakom ena lungan. Tycker att de borde ha visat sig på lungröntgen men jag vet inte. Han kanske svamlade också. Han får nu även 4 påsar med Antibiotika om dagen :-S Och de trodde att han kanske skulle få komma hem någon gång i slutet av veckan(men det var inte heller säkert) Förstår mig inte på dagens sjukvårds bit:-O?. Vart är världen på väg någonstans? Jag vill då fan inte bli sjuk här i Övik iallafall, det är en sak som är säkert, litar inte alls på dem.

Ikväll är både jag och Älskling ledig;). Och då bär det av till stan för att träffa Peter och Julia samt Per och Ann-Charlotte (ska man kalla den kvällen trippeldejt;) )?. Vi skall gå och se den senaste Harry Potter filmen och biljetterna är bokade och klar. Sen får vi hoppas att regnet lägger sig för det är tänkt at vi skall dra och minigolfa lite granna också;). MYSIGT VÄRRE!:-D

 Ja annars händer det inte så mycket, har märkt att tiden/lovet börjar rinna iväg, sommaren 'är ju snart slut och jag bara jobbar. Ska försöka se till att hinna träffa allihopa men det kommer att bli svårt:-S :-S.

Jao men det får nog bli allt för den här gången just nu. Skall sitta här ett tag till och sedan slänga mig i duschen innan kvällen:-P.

Kyssar!:-D

Morfar...

2009-07-18 15:18:57 / 1 kommentarer ..


Ja om tjugo minuter drar jag iväg till jobbet igen. 

Tänkte bara ta och uppdatera lite om min morfar som ni kunnat läsa om i tidigare inlägg.
För typ fem dagar sedan fick mormor ringa efter ambulans och skicka in honom igen, han hade feber och frossa samt att han hade misskött sin diabets enda sedan han fick lämna sjukhuset. Han började även yra sig om att han såg fåglar på molnen och att jag hade rört mig i en av deras tavlor på mig som barn, mormor blev självklart orolig och skickade in honom. 

Det visade sig att han fortfarande hade kvar infektionen i kroppen fast att de skickat hem honom utan tabletter - hatar sjukvården i vårat län som bara slarvar. han hade mycket ont och allt. Men det positiva var att hans lungor var pigga ocvh friska. Han återhämtade sig på två dagar.

I förrgår fick vi veta provsvaren från tarmen, det var inte cancer tack och lov:-D. Han hade "bara" en kraftig infektion runt njurarna. Och antiiotikan och pecillinen han fått på sjkukhuset hjälpte inte mot det. Så nu har de bytt ut tabletterna till något bättre. Och förhoppningsvis lär han snart få fara hem samt att infektionen skall varaborta:-D:-D:-D:-D. 
Jag är mycket glad över att det inte var något annat.

Nej nu måste jag ta och börja göra mig klar;)
Men lite uppdatering fick ni ju iallfall^^

Kramar till er alla!<3

Husum x 2, Hund x 2 och Ledig x 2!! :-D

2009-07-14 15:50:43 / 2 kommentarer ..


Nu är jag så jävla less på det här skitvädret! Kan det inte bli varmt och fint snart?... Får hoppas att det är fint till i augusti då man har slutat jobbet istället annars... Men ändå:-S

Ja, i fredags kväll åkte jag hem en sväng medan Mattias drog till Umeå med sina kompisar;). Kan glädja er med att Aragorn verkar må bra nu igen;) Knölen hade tydligen spruckit och låg nu platt bara som ett ärr typ:-P Vilket var en lättnad för mig, nu är det bara ville då som jag skall fixa. 

Mor och far var hundvakt igen till Dickelickan;) Så på lördag förmiddag drog jag och mötte Sanna och Amanda igen och stack till Cuba;) Lika roligt varje gång att se hur less hundarna blir^^

På eftermiddagen kände jag en sån otrolig saknad efter mina låtsassyskon och gick givietvis dit eftersom det inte är såå långt dit;). Blev en massa lekande och fotograferande^^ :-D

På kvällen gick jag ut med Madicken och tog en promenad med Belinda;) Jättetrevligt och roligt, den ungen flyttar ju alldeles strax så det kändes bra att kunna träffa henne innan dess.
Skulle även ha träffat Angelica och hennes karl men det blev tyvärr itne av då de var och hälsade på en kompis till henne, men det kommer nog fler gånger^^ Om inte annat nu när hon flyttar till Umeå till Hösten.

Påtal om det! Skit vad många som skall sticka dit till hösten, är ju nästan alla mina kompisar som skall dit typ:-D Men det är bra!!!:-P Då kanske jag får något att göra om dagarna när Mattias är i skolan;)

På söndagen rensade jag rabatten som faktiskt börjar se jävligt fin ut;) Bara alla färger som saknas nu^^ Sen kom Mattias och hämtade mig med Passaten vid halv två tiden^^. Vi for och lämnade av alla hans kompisar som skulle av på olika ställen i stan:-P. Efter det skulle vi äta i stan var det tänkt eftersom Mattias föräldrar inte skulle komma hem förrän senare på kvällen. Vi kom istället överens om att åka hem och laga någonting istället då vi båda var ganska less ;).
Efter en lång bilfärd var vi äntligen ute i Butsjöböle, vi började lasta ur bilen och skulle sedan hämta nyckeln.... Till vår förvåning fanns det ingen nyckel där den brukar vara. Mattias ringde sina föräldrar som berättade att de hade glömt att lägga ut den xD Jahha. Och de var då i Lycksele och hade typ tre timmars bilfärd kvar.
Vi packade in allt i bilen igen och drog in till stan och tog en mjukglass;). Vi kom sedan på att klockan var halv fyra och att det var söndag, allt stänger fyra. Eftrsom vi inte hade någonting att göra ringde jag mina föräldrar igen och frågade om de ville bjuda på mat xD Så i ren tristess for vi tillbaka till Husum xD haha :-D. 

Idag är jag ledig;) Och imorgon^^. Idag har jag dock saovit lite för länge för mitt eget bästa xD Tur att Mattias är ledig imorgon med, då sover jag inte för länge iallafall;). Imorgpn skall vi träffa Pojen och hans tjej Sofie^^ Sedan skall vi kanske dra upp till Husum till mina föräldrar igen;).
I måndags fick jag förresten veta av mamma att vi har blivit med hund igen:-P Madicken har nu överlåtits åt oss av Moster. Klokt val tycker jag, hon finns ju som ändå kvar i släkten så att moster får träffa henne:-P. Däremot så kommer inte Mattias kunna sova över hos oss några fler gånger - det är knappt att han klarar av det nu. Så det är ju väldigt tråkigt, men förhoppningsvis så blir inte jag kvar i Husum så länge till heller. Vill ju flytta så fort jag får jobb;) Vi får hoppas på det bästa. 

Blir inte så långt inlägg idag, har inte så mycket att berätta om, mycket jobbande, det är det enda;)

Ge mig Sol och Bad och Värme så blir jag glad igen;)


 

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!