Välkommen till min vardag!

2009-03-31 10:54:29 / 1 kommentarer ..


"Solen steg upp ibland bergen"... och helt plötsligt möttes vi av en ny dag och nya friska tag xD. Haha.
Det där var praktiskt taget mitt sätt att säga "God morgon Världen" som Jimmy Jansson skulle ha sagt xD Nä men fy mig!. Jimmy Jansson? Vad tänker jag med. Aja what ever...

Idag så vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra xD. Jo förresten.... Jag ska dra in till Umeå och köpa födelsedagspresenter:-D. En till min kära bror... Som fyller år den 6e. Han ska få en.... *visk visk visk visk* Hörde ni? Bra idé va;) Jag är såååå stolt över mig själv^^ Och sedan ska jag även köpa en födelsedagspresent till vår kära GUL-ledare som snart fyller år.

För er som inte vet vad GUL är så tänker jag dra en snabb förklaring. GUL är Ungdomsgruppen i Svenska Kyrkan, Grundsunda församling. I de flesta församlingar så kallar sig Ungdomsgrupperna oftast bara för KU (Kyrkans Unga) men vi i Grundsunda ville hitta på något roligare så vi bestämde oss för att ta GUL (Grundsunda Ungdoms Liga) eller som Breimert en gång i tiden sa (Globalt Utvecklingsstörda Lobotimerade) xD - det är GUL.

Men åter till min stadsresa... Tänkte även ta att söka lite jobb, bland annat dra in till två stycken djurbutiker som jag har sett skymta förbi - och höra ifall de behöver någon extra hjälp nu i sommar. Håll tummarna för mig och hoppas på ett positivt svar. Är trött på att vara hemma nu och inte göra någonting.

Drömde förresten att min mobil laggade sönder inatt. Det måste vara ett fruktansvärt dåligt tecken med tanke på att min mobil är lite störd redan som den är... Eller så är det mitt undermedvetna som funderar över hur/var/när mobilen kommer att gå sönder - och att det är därför jag drömde det. Kan det vara så? Ja jag vet inte iallfall, men konstig dröm det avr det allt.

Mattias är i skolan och jag sitter här som vanligt xD Har varit in lite på platsbanken och kikat men det kommer ju in så lite nu för tiden. Har säkert sökt 50 jobb sen jag började med ungdomsgarantin men, de är ju så dåliga på att höra av sig. Det är bara för mig att fortsätta att söka vidare. Och till er som läser min blogg som snart tar studenten - jag vet vilket helvete ni går igenom och jag tycker verkligen synd om er.

Min handläggare på arbetsförmedlingen ringde mig igår också - Jag blir lika nervös varje gång hon ringer. När vi har pratat med varandra har hon nästan bara skällt på mig för att jag har varit för lat xD (visserligen så är det ju sant men iallafall) Denna gång däremot så gav hon mig beröm för att jag har sökt jobb så flitigt, jag har ju gjort mitt bästa så jag blev ju bara glad, tackade och bockade. Sen så ville hon även boka en ny tid med mig eftersom vi inte har träffats på typ två och en halv månad. Det blev den 14e mellan 12 - 15. Och jag som hade bokat tid med Pianomarodören klockan 13. Får bara se till att boka om tiden då rå.

Sen har det väl inte hänt så mycket annars tror jag. Jag och älsklingen tog det bara lugnt igår kväll och såg på Star Gate xD haha:-p. Ja vad ska jag säga gott folk - serien är inte dålig iallafall, rätt bra faktiskt. Men det vet jag inte om jag vågar säga högt då får jag väl äta upp sedan;)

Men men nu ska jag väl ta och kila in till stan strax antar jag. Men vi kanske höres senare ikväll eller i eftermiddag^^
Sköt er snyggt där ute och gör ingenting som inte jag skulle ha gjort...

Jag på origo

Början...

2009-03-30 12:54:37 / 0 kommentarer ..


Jahha.... Och nu har jag följt strömmen som resten av världen verkar ha skapat och skaffat mig en blogg.
Vet inte riktigt vad det är tänkt att jag ska skriva här men xD Det brukar lösa sig efter mycket om och men:-P.

Jag heter Sandra då... Egentligen hade jag velat ha mitt "vanliga" namn som bloggnamn men för er som inte vet det jag märkte då, så finns det tydligen någon jättekänd modell eller nått som heter Sandra Edlund. Så det sög ju!!.

Så då fick det bli Sandra med Z, som en blandning mellan Sandra och Zazza:-D Lite smart får man ju lov att vara;)

Ja för er som inte känner mig kan ju då berätta att jag bor i Husum, en liten håla tre mill norr om Örnsköldsvik, där det inte händer någonting alls xD. Jag bor fortfarande hemma med mina föräldrar och min lillebror.  Jag tillbringar mycket tid i Umeå där jag har killen min <3. Annars så händer det inte så mycket i mitt liv för övrigt. Jag är arbetslös och söker jobb, så är det någon som känner till nått i Umeå så får ni gärna tipsa^^

På fritiden gör jag praktiskt taget allt och inget xD Antingen så är jag med Mattias <3 Eller så är jag på kören och sjunger med gänget;). Jag håller väldigt mycket på med djur också. Som är en stor del av mitt liv, när det är det jag är utbildad inom med xD

I mina ägor existerar numera fyra stycken små möss, Luna, Alice, Izzie och Zoey.
Sen har vi även min lilla ögonsten Ville-man ;), som är en råtta:-P
Tjorven, min favorit korv till dvärgtax:-P
Och sist men inte minst såklart... Legolas och Aragorn. Först nämnda är en kaninhona:-D Och sist nämnda hennes gris till burkompis och även marsvin
Sen har jag inge mer djur, utom dammråttor då kanske då^^ Men jag klarar mig gått och väl med de jag har nu;)

Kommer säkert att dyka upp en hel del bilder på mina djur med, eftersom en av mina favorit sysslor är just att fotografera dem;).

Jag lyssnar väldigt mycket på musik med... Just nu har jag fastnat för Nightwish - Over the hills and far away. Och även deras Dead to the world xD

Ja varför har jag skaffat en blogg då - Jag har rätt många vänner som vill veta lite grann om mitt liv nu när man inte har så mycket kontakt med alla från Nordvik tiden längre. Så... Here I am;)

Ja... Just nu är jag uppe i Umeå hos älsklingen. Han är i skolan och pluggar för fulla muggar som vanligt. Komemr nog tillbringa ett par timmar här och sedan även ikväll när han ska iväg och spela med bandet.

Men men. Det var nog det första inlägget för den här gången.
Sköt er snyggt allihopa där ute och hitta inte på något dumt, då får ni stryk!:-P
Puss och Kram  <3 <3 <3

Ja så här ser då jag ut:-P


legolas nos  Aragorns öga  Tog den här bilden när jag var i Jämtland och kollade runt lite grann. Den här är tagen vid Ristafallet <3


Välkommen till min nya blogg!

2009-03-30 11:34:17 / 0 kommentarer ..



Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!