Bröllop, Dop, Död!

2009-05-18 20:54:54 / 4 kommentarer ..


Ja så vad har hänt sedan sist nu då. Varit snusfri i 17 dagar xD haha. Men jag har dock fuskat och tagit någon snus på fester för att dämpa nikotin behovet. Men det är det värt;) Så länge jag blir av med ciggen så är jag nöjd.

Var på bröllop som alla vet i lördags, hade otroligt roligt faktiskt. Och jag fick mycket beröm för sången + att Håkan Udd (prästen) grät:-O Blev lite förvånad men, huvudsaken är att brudparet vart nöjd och det var de. Var väldigt mysigt både i kyrkan och efteråt, tror dock att jag fick i mig lite för mycket vin och öl, samt lite för mycket grogg kanske (a) hahaxD.

Blev även mycket körande fram och tillbaka för våran del som var och rastade hundarna med jämna mellanrum.
Mycket trevlig men lite krävande helg med xD

Igår skulle jag städa åt mina älskade djur, upptäckte då att alla tre mössen hade varsin knöl - och sedan skoltiden så visste jag ju att det inte fanns någon återvändo. Så Alice, Izzie och Zoey fick somna in då <3.

Upptäckte sedan i förskräckelse att även min älskade Ville har en liten knöl - kommer dock inte göra något åt det ännu, jag tänker vänta och se om den växer först.

Ja. Mattias är på spelning. jag sitter här och törar, men han har installerat The Sims på sin dator åt mig:-D Så jag skall ta och roa mig med det nu hade jag tänkt när jag är klar^^ NOstalgi på hög nivå;)

Annars kollar jag bara på gamla videos på youtube, bland annat så hittade jag My Little Pony introt på svenska;) Det du Emma^^.

Här kommer lite bilder från Bröllopet och Dopet;)

                     

         




Har även lite noja.... gissa filmen?



So the lion fell in love with the lamb
What a stupid lamb
What a sick, masochistic lion...




Ändrade Planer!

2009-05-15 10:18:09 / 1 kommentarer ..


Ja nu har det blivit lite små ändringar i min kommande helg, istället för att hjälpa mamma med tårtan imorgon bitti så ska jag få ta hand om en sovande bebis:-D - nämligen Magdalena^^ Hoppas att det blir fint väder på lördag morgon så jag kan ta en liten promenix med na:-P. Typ gå runt Husum och kanske kika in en snabbis på Husumdagen;) Helmys om det skulle gå:-P.

Ikväll så blir vi uppskjutsade till Kyrkan och skall väl vara där ett tag tror jag. Jag skall öva med Göran vid 18 snåret, min röst verkar bara bli bättre och bättre men det hörs ju fortfarande att jag är förkyld... Så det är jävligt kasst ska jag tala om!!!!!

Åker härifrån om en timme, vet inte riktigt vad det blir hemma heller - ska duscha iallafall. Kanske städa lite(kom inte riktigt ihåg hur förjävligt det såg ut där xD)

Igår kväll hände det inte så mycket, jag satt och bråkade med Älsklingens laptop i typ över en timme (den är rätt gammal) sen gav jag upp och vi satte oss då istället och kollade på lite Anime - nämligen Full Metal Alchemist, en mycket bra serie måste jag faktiskt medge. Jag brukar inte falla för animeserier såfort men FMA är faktiskt väldigt rolig xD Har sett runt tio avsnitt nu så nu har man ju kommit en bit. Måste se klart Inuyasha någon gång med xD haha.




Den lilla tuffingen ska jag ta hand om på lördagmorgon:-D thihi hon är så underbart söt.

Men håll tummarna för att min förkylning skall bli bättre!

Yeah;)

2009-05-14 15:05:56 / 1 kommentarer ..


Mattias hade en liten fest igår kväll här uppe i umeå. Var en kanon kväll måste jag säga;) Och inte nog med det så har min förkylning blivit lite bättre - tack vare spriten kanske (A) xD

Mattias ena korridorskamrat - hennes kille och hennes kompisar dök upp också, Elin(mattias korridorskompis xD) tyckte synd om min lilla förkylning - speciellt med tanke på bröllopet, fick några spöktabletter av henne som tydligen funkat på henne, som jag håller på att testa nu. Ska ta 2 tabletter 5 gånger om dagen xD hur fan ska man komma ihåg det! xD haha.
Men tro det eller ej, har inte ont i halsen längre bara hes och snuvig, sitter även nu och sjunger för mig själv - rösten håller faktiskt tydligen, hoppas att det går lika bra på övningen imorgon;)

Knarkar tabletter, kaffe och nässpray xD haha. Mitt liv är inte enkelt xD

Imorgon bär det av till Husum, Mattias slutar vid tolv så jag vet inte riktigt när vi drar men det blir väl någon gång efter det xD. Sen lär det bli så att Erika, mamma och pappa plockar upp oss och sedan åker vi upp till församlingshemmet med dem och hjälper Ulrika och hennes familj med att fixa omplaceringen av borden och allting inför den stora dagen på Lördag(ska ta mycket bilder, det lovar jag:-P)

På Fredag lär jag få kliva upp tidigt xD Mamma behöver hjälp med tårtdekorationerna så vi måste upp till församlingshemmet vid 7 kanske xD För att sedan åka hem vid tio och byta/göra sig klar. Om jag hinner så ska jag väl kanske ta en tur på byn, är ju trots allt husumdagen så jag hoppas att jag hinner det;)
Bröllopet och Dopet är klockan 14.00. Sedan är det bröllopsfesten:-D Mattias skall köra och jag skall även vara hundvakt åt Hubbe och Tjorven (åka hem och rasta dem med jämna mellanrum xD) Ser fram emot det faktiskt tror att hela festen kommer att bli rolig;) Men jag är faktiskt lite nervös med xD haha. Inte så konstigt kanske.

Blir inga bilder nu tyvärr, men jag är fortfarande sugen på om någon har en mobil xD? :-P

Kyssar <3!

Jävla skit!

2009-05-13 15:08:56 / 0 kommentarer ..


Ja vad ska jag säga, helgen och veckan har varit helt kanon fram tills nu. Har dragit på mig en jävla förkylning och som vanligt har den satt sig på rösten. Jag ska ju sjunga på ett bröllop på lördag!!!! Det får fan inte skita sig nu vad less jag blir....

Ja annars har det som sagt varit rätt bra. Var hundvakt i helgen åt Madicken, hade skitmysigt med den tokjäntan;). Drog till cuba med Sanna och Amanda så att de fick leka av sig litegrann, gissa vem som var den tröttaste hunden i stna när man kom hem efter tre timmar xD.

Var på arbetsförmedlingen i måndags - ska göra ett tokryck imorgon och hoppas på det bästa. Tog även med mig dicken xD(haha) in till stan:-P Första gången hon åkte buss men hon skötte sig exemplariskt:-P. Jenna mötte oss på stan och tog hand om den lilla medan jag var på arbetsförmedlngen i en och en halv timme xD.

Sen har jag även fått veta att min kusin Annelie fick en dotter i torsdags:-P En liten Alica:-D ;). Gud vad jag skrattade när ajg träffade hennes mamma på stan och hon berättade vilket namn de valt:-P - Ni förstår nog vad jag menar.

Annars kan jag ju skvallra och berätta att jag har varit nikotinfri nu i 12 dagar:-P Känns väldigt bra faktiskt.

Mattias är på affären och jag sitter här och har en liten sentimental stund:-P Lyssnar på lite musik från Phantom of the operna :-D Måste se den snart igen, imorgon kanske:-P har den ju trots allt här uppe i Umeå^^

Ikväll ska det drickas lite grann, får väl hoppas att det gör lite för min hals, den har ju några dagar på sig nu:-P Håll tumamrna är ni snälla!

För övrigt när jag var in till stan med så skulle jag lämna in min telefon, men det visade sig att den var för "icke trasig" för att det skulle löna sig för mig att lämna in den, jag ger telefonen högt två månader till sen är den död. Så just nu letar jag efter en telefon, någon som har nån till salu för en inte allt för dyr peng? Helst en sony ericsson k810i? :-D

Igår fick jag även en förfrågan om att få vara hundvakt sista helgen i maj:-D Jag blev självklart jätteklart eftersom jag är jättegalen i den hunden med, som det ser ut just nu så ska det går bra;) Ser verkligen fram emot det:-P

Akta er för svininfluensan! Res inte utomlands xD.


       

Mina tankar och funderingar

2009-05-06 23:44:40 / 3 kommentarer ..


Jag har alltid funderat över en grej..... Varför säger man att cider är kärringdricka:-O? Jag menar det är ju ungefär lika många tjejer som dricker öl som det är killar som dricker cider.... Jag har ingenting emot att ta en iskall öl en varm sommar dag. Men jag dricker hellre cider på fester eftersom det är mer lätt drucket än öl som man bara blir jävligt mätt av.

Förr i tiden var det ju bara karlar som drack öl och sprit, antar att uttrycket lär komma därifrån (tog hjälp av några mer vana på denna front xD). Men varför leva kvar i det förflutna då? Nu för tiden stämmer ju inte alls ordet kärringdricka in på cider. Fatta hur många tjejer som inte alls dricker cider och bara dricker öl och sprit.... Jag känner hur många som helst...

Likadant med de män som lever kvar i det gamla uttrycket "kvinnor ska laga mat och sköta hushållet/barnen" (och nej älskling jag syftar inte på dig nu:-P). Jag vet att vissa män lever kvar i det fortfarande. Jag förstår inte varför. Det är väl ändå bättre att hjälpas åt med allting. Mannen får mer samhörighet med barnen - och de i sin tur blir inte så mammiga. Allt hushållsarbete går fortare och mannen och kvinnan kan ägna lite tid åt varandra - som många familjeföräldrar inte hinner nu för tiden.

Gud vad jag vill hålla på och diskutera med mig själv. Men jag vet inte vart jag ska fortsätta. Finns så mycket jag skulle kunna babbla vidare om xD Men det tänker jag inte göra. Har nog sagt det jag vill säga för den här gången :-P

BTW:.... Det har jag glömt att säga tror jag... Har inte rökt på fem dagar:-D Nu får vi se om mitt rökfria liv äntligen kan ta sitt snart;)

Till er som läser detta (framförallt killar) Stå på er! Hjälp era kvinnor!!! Det lönar sig i slutet;) Ni kanske får som ni vill;), tänk på det :-p

Hej Hopp ...

2009-05-06 18:15:42 / 0 kommentarer ..


Hej Hopp Gummisnopp;)!

Kan ju börja med att skvallra och tala om att vi måste ha världens klantigaste rörmockare som var hos oss sist xD. När min kära mor fyllde år kom människan dit och fixade ventilen som läkte... Det gick hur bra som helst - i typ en vecka xD Sen började det läka igen.... Vi kollade upp det själva och upptäckte att rörmockaren själv hade hett sönder ledningen xD Klantigt värre säger jag bara:-P Så han fick allt vackert dyka upp igen och laga skiten, nu fungerar det iallafall:-P

Ja det har inte hänt så mycket sedan sist xD. Jag och Mattias bestämde oss för att prova på supa-tre-dagar-i-streck fyllan xD. Det gick ganska bra faktiskt men man var ju lite mör på den fjärde dagen xD.
Det började på onsdagen med att Mattias skulle ha en liten fest hemme med sina närmaste kompisar bara - det slutade med att det dök upp tio stycken okända personer som ville vara med xD. Haha. Jag har aldrig varit med om något liknande men de var jättetrevliga så vi hade ingenting emot det:-P.

Sista april kom - vi åkte hem till husum och drog sedan ner till våra älskade vänner Ulrika och Fredrik. Åt god mat - drack gott (som jag alltid brukar säga xD) lekte lite lekar och hade allmänt roligt^^. På kvällen drog jag, Mattias och bror till Cubarinken för att kolla på lite raketer och självklart den årliga brasan:-P Mötte en massa husumfolk som ville snacka och vara sociala, trevligt trevligt;)

Den 1a maj åkte vi hem till Mattias föräldrar och åt middag. Lika trevligt som alltid^^ Och vi hade världens kanonväder på det, mycket skönt att bara kunna sitta ute och prata;) På kvällen drog vi till Peter och Julia, där dagens fest skulle hållas. Var hos dem även på alla hjärtans dag men då var vi nyktra - men det var trevligt ändå. Denna gång drack vi och det var lika trevligt som sist;). Måste göras om fler gånger^^.

Lördagen var en slapp dag xD. Tre dagars bakismående tog sitt den dagen.... Filmkväll och soladag:-P

På Söndagen städade/tvättade jag och Mattias hans föräldrars bil - eftersom den skulle säljas. Jag tycker det alltid är lika roligt att tvätta bilar.... Vet inte varför men kul är det;) Fick även denna dag se årets tredje fjäril, som försvann ur min syn på en gång - så inte blev det några fotografier på det heller. Ställer samma fråga här - hoppas att någon är kunnig på fjärilar... Såg en mintgrön fjäril för någon vecka sedan, vad är det för sort?:-O Den jag såg denna dag var dock en citronfjäril:-P. Dödade även årets första mygga denna dag - dagens goda gärning xD

I tisdags övade jag med Göran igen. Gick grymt bra denna gång - känner mig mer taggad nu inför nästa vecka:-D

Denna dag har bara bestått i att söka en massa jobb - måste verkligen få något innan sommaren så man inte blir helt pengalös detta år:-P. Men men, det blir väl min tur snart med kan man hoppas:-P

Men.... Sitt inte och läs min blogg när det är sånt här fint väder ute! Spring ut i solen och ta lite bilder;) Ni har tid att läsa all skit jag skriver andra dagar;) Ska jag säga som sitter här och skriver..... Nej nu är det matdags:-P
Sköt er allihopa!


       

     

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!