Sundsvall!

2009-11-24 13:18:55 / 1 kommentarer ..


Åkte hem till Husum på torsdagen - åkte direkt ner till stan för att få ta bacon sprutan. Vaccinet tog slut när det var 6 personer framför mig och mor. Så det blev ingenting av det >.<. Mamma och pappa sov över hos mormor och morfar och jag och bror var ensam hemma^^ Kollade på Twilight som en liten uppvärmning:-D. Han gick och lade sig tidigt eftersom han hade skola dagen efter, jag själv satt vid datorn och såg på film till halv två xD

Var lagomt slö på fredagen men det var ju mitt egna fel >.<. For till stan - Jenna plockade upp mig och sedan drog vi till Sundsvall, gick fortare dit än vad vi hade trott, sen snackade vi ju även hela vägen också^^.
Körde fel för att det var för dåligt skyltat vid kvissleby xD men vi lyckades vända ganska snabbt^^. Träffade kissarna, bar in väskorna och så stort kram kalas <3.
Vi gick på ica och laddade up för kvällen och gjorde oss vackra för Edward och Jacob xD >.<.
For sedan till Bredsand och hämtade Emmas syster. For in till sundsvall. Åt på en kinaresturang vid namn Saigon Palace - mycket god mat^^.
Sedn gick vi omkring på stan ett tag eftersom det var drygt en och en halv timme tills filmen skulle börja. Ingenting var så klart öppet halv 8 på kvällen men ändå^^.
Vi gick förbi ett hotell mitt i stan och LInda (Emmas syster) började stamma och peta mig på armen. Jag kollar på henne och frågar vad det är. "filip och fredrik... filip och fredrik... filip och fredrik" är det enda hon säger. Tillslut blir hon nästan förbannad och stoppar mig. "du vet vilka de är va? Kolla då!". Jag vände mig om och kollade - såg bara ryggen på en man som tände en cigg och lyssnade på musik. Han höjde blicken och såg mot oss när ciggen var tänd. Och det var Fredrik - den långa snubben. Vi skriker i kör och skrattar och sedan springer i högklacat därifrån xD >.< Äkta fjortisligan vet ni:-D.
Sen gick vi till bion och väntade. Träffade Sanni <3 Det var kul^^. Och sedan bar det av till salong 1 *da da da daaaaammmmm* xD

Så det var mycket roligare att se den i en större stad. Alla suckningar, stöningar, skrikande och bussvisslande när Edward eller Jacob visade sitt nylle på skärmen var ganska kul att höra.

Betyg:
Jag har ju läst böckerna. Och ajg har aldrig gillat storyn i New moon. De får Bella att verka som den mest blåsta bimbon i världen - men filmen var asbra:D Jag älskade effekterna i förvandlingen människa varulv. Jag älskade effekterna när Edward är hos Volturi:D:D:D:D:D. Ett litet minus i filmen tyckte jag var att man tycker synd om Jacob i filmen, det skall man inte göra. I böckerna vill man bara slå ihjäl honom... Men i helhet:-P

Kära läsare, om ni inte har sett den... GÖR DET!:-D

På lördagen hade vi en liten slappardag - sov länge (satt och snackade till 3)
For iväg till McDonalds vid tågstationen och sade hej till en tjej vi snackar med på internet som var dit för att hämta en katt:-P skitsöt sådan^^

Sedan efter det får vi till Timrå-Thomas och hälsade på honom och spelade Wii^^ Mycket revligt det också, var kul att träffa honom igen - det var ju som ett tag sedan.

Lördag kväll tillbringade vi inne på Emmas rum med Transformers 1 och 2, dricka och götta:-D

Sen kom söndagen - den värsta dagen av alla....Hemresa... Dåligt väder, dimmigt, regn och slutligen bäcksvart...Men Jennelie gjorde det väldigt bra. Var i övik vid fyra (då hade vi åkt sen typ 2). Sen väntade ajg på busstation på bussen som skulle gå 16.30 till Umeå. Var framme halv 7. Då var ajg lagomt hungrig kan jag lova.-P

Men så har min helg varit:-D Helt underbar. Vad har ni gjot i helgen^^?


Vaccin

2009-11-19 11:15:17 / 1 kommentarer ..


Skall hem till Husum idag för att sedan tidigt imorgon dra till sundsvall till sweetiepie:-D
Först skall ajg till övik och ta bacon-sprutan^^
Skall bli kul - vill ju inte bli sjuk i såna här tider... Åter till arbetet

Ciao!!!!

vädret...

2009-11-16 14:32:50 / 0 kommentarer ..


Jag hatar förresten detta väder... Kan det inte vara något annat än regn för en gångs skull?
Sen tycker jag inte om ljudet av blöta skor mot golvmattan... Det där gnekande skrikande skärande ljudet >.<
Bara ryser så fort jag hör det....
Rädda mig någon!?


Min morfar är bäst!

2009-11-16 14:27:54 / 0 kommentarer ..


I helgen var jag ju hem till övik som ni redan vet. Åkte hem på torsdags kvällen och kom hem till ett rum som var stökigare än det någonsin varit, eftersom det stod möbler i hela rummet - jag blev snabbt påmind om varför jag farit hem >.<.

På fredagen åkte jag in till stan för att göra en massa äreenden. Träffade även Jenna:-D Och det är ju itne länge till nu innan vi får träffas igen heller för en resa ner till världens sötaste lilltös;).
men åter till fredagen xD. Var på arbetsförmedlingen, UM, Studieplus, Synsam. Alla ställen gick bra utom studieplus >.< Jag måste vara folkbokförd i Umeå för att få plugga på komvux där tydligen - kanske blir till att göra en adressändring då rå.... Är ju ändå där jag tillbringar den mesta av tiden ändå så. men vi måste kolla om vi verkligen får göra det när lägenheten är så liten.

Hade en mysig dag på stan iallafall. Sen kom jag hem - till en sjuk råtta:-S. Satt med honom i min famn i typ fem timmar innan morfar kunde komma och hämta honom, glad att han ställde upp. Stackars ville var som totalt förlamad, han kunde inte gå utan försökte åla sig framåt så fort han skulle nånstans. Jag fick mata han för hand och även ge han vatten. Det syndes på honom att han inte var pigg. Magen hans var inge bra heller. Men det är skönt att jag har morfar som ställer upp och hjälper mig när jag behöver honom.

På fredag kväll var det GUL:-D Länge sedan vi var sååå många och hade såååå kul^^ Det måste göras om helt klart:-P

På lördagen städades det hela dagen. Från ett på dagen till tre på natten >.< Var ändå tvungen att fortsätta på söndagen innan jag for. men det var lugnt^^ Nu är det fint igen.

Ja det var väl allt för den här gången tror jag. Sitter i Umeå nu och gör absolut ingenting >.< Men skall nog ta och städa snart... Det är inte rent här!.


Ny Handläggare:-O?

2009-11-11 13:35:11 / 1 kommentarer ..


Ja dagarna här uppe i Umeå flyter på som vanligt. Det händer inte så jättemycket, jag försöker söka lite jobb, men har väl varit lite lat trots att jag har min anteckningsnotering med en massa telefonnummer på skrivbordet xD skall plocka fingrarna ur röven imorgon och sätta igång - jag kan inte hålla på så här. Fy skäms på mig!!!

Fick ett brev av arbetsförmedlingen den 2/11 om att jag skulle befinna mig på en föresläsning den 28/10 - annars skulle jag förlora min ersättning. Har försökt att få tag i dem efter det, lyckades igår. Kvinnan jag pratade med satt inte ens i övik men skrev ändå in en notering på att jag hade ringt... Mycket snällt tyckte jag. Sedan sa hon till mig att jag skulle höra av mig till min handläggare och säga samma sak så att denne visste om det med. Jag berättade vackert och gulligt för henne att min handläggare jag hade innan sommaren inte hade hört av sig sedan jag skrev in mig i Augusti. Hon berättade då att jag tydligen hade en annan handläggare som jag inte ens visste vem det var xD Fick namn, telefonnummer och mejladress till denne och ringde nu imorse och pratade med honom.
Jag har fått världens underbaraste handläggare! En som inte säger emot mig utan håller med mig i allt jag säger och tycker att jag verkar vara väldigt självgående och klara mig själv. Han uppmanade mig även att byta arbetförmedling och skriva in mig i Umeå istället samt att göra en adressändring upp till Mattias. Han är mycket bättre än den förra jag hade som bara sa emot och klagade hela tiden samt styrde mina val. Hallelujah för bra handläggare. Det hissar jag idag:-D!!!!.

Annars händer det inte så mycket, skall till Övik på fredag och lämna in de nya papprena för påskrift på arbetsförmedlingen samt gå och prata med dem på studieplus:-D Mitt liv kanske löser sig nu då förhoppningsvs;). Skall även till Synsam och kolla med dem om de vill laga mina glasögon fast att de är så gamla;). Och sen evetuellt gå och vaccinera mig vi får se^^ Annars gör jag det i Husum istället.

Sen blir det Husum hela helgen. Först kören och GUL på fredag:D Gul kommer att bli såååå förbannat rolig denna gång:-P Mig längtar jättemycket!!!!!. Sen skall jag stor röja på mitt rum. Var dit någon kvinna för nån vecka sen och kollade igenom lägenheten för att anpassa den efter pappas ögon. Och han behöver mitt rum för att ha datorn i, vilket jag nästan förstod eftersom internetdosan även kommer att finnas där inne. Jag sover ju som mest bara i mitt rum när jag är hemma så jag får bara lov att anpassa mig. Skrivbordet med alla mina grejer är borta xD skall gå igenom allt och se vad jag måste ha inne och vad jag kan bära ut tills jag skall flytta. Samt plocka ner alla bilderna från väggarna xD xD xD xD fan ta mig att jag inte har gjort det tidigare men men.... sånt är livet. Så så ser min helg ut, kommer mesta dels att städa som sagt. Har ju gratis sms förresten så ni som vill prata för gärna vara sociala med mig i mitt packande:-P.

Det var nog det mesta för den här gången:-P
Kyss i ljumsken på er!

Sen blire Husum hela helgen - inge internet. Det har jag inte tid med min fullspäckade helg just nu xD. 


NEW MOON!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3

2009-11-05 21:20:22 / 2 kommentarer ..



Mycket har hänt sedan sist nu^^

skall ladda upp lite bilder från halloween firandet som var^^ men det blir nog imorgon:-P

Biljetterna är bokade nu:D:D:D:D:D:D:D New Moon i Sundsvall den 20e November:D:D:D:D:D Överlycklig!!!!!!

Ja du.... Har inte så mycket att säga >.<.

Får berätta om halloween när bilderna kommer upp tror jag^^


Ciao!!!!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!