Så här blev det!

2009-09-30 13:46:47 / 2 kommentarer ..


Som jag berättade igår så roade jag och Mattias oss med att möblera om den lilla "garderoben" igår och som ni kanske förstår så är det ett enda pussel allting. Möblerna måste typ kompromissa med varandra om vem som skall flytta sig så att den andra kommer förbi >.<. Ja ni förstår nog det krångliga. Efter mycket om och men fick vi till en väldigt bra lösning och sedan fick det faktiskt vara så^^. Är rätt nöjda också^^

 

Förebilderna ;)

 

 

Och efter bilderna;) Blev mycket nöjd med att vi fick soffan och sängen mittemot varandra;) Blir som mer gemenskap nu när man skall ha festerna istället för att hälften av folket måste sitta snett och titta åt sidan för att kunna behålla en diskusion;)

 

Idag skall jag åka hem^^ Är ju tjejkväll i lilla övik ikväll, skall dit med verånica och vi skall ha sååååå kul:-D Men roligast kommer att bli på fredag:-D Skall försöka fixa så att ajg kan ha lite internet åtminstone så att jag kan uppdatera för er här^^.

Nu skall jag ta och packa litegrann:-P.


Flickan som lekte med elden, Björn Rosenström och Gina Tricot.

2009-09-29 12:30:18 / 0 kommentarer ..



Jag och Mattias var ju på bio igår kväll. Såg flickan som lekte med elden. Efter att ha sätt Män som hatar kvinnor så hade jag ganska stora krav på uppföljaren, som inte var så bra som jag hade hoppats på.
MÄnsom hatar kvinnor är mycket mer spännande och är mer trollbunden, medans Flickan som lekte med elden har mer bokhandling och inte alls är lika spännande. Men visst var den sevärd om man har sett ettan.

Sitter här och snackar med lite folk på msn, skall strax dra ner till stan och köpa en ny mobil;) Behövs ju göras när ingen hör mig längre typ:-P, kan ju inte direkt söka jobb om ingen hör mig xD.
Skall även ta en fika ikväll på stan med Ynk och fortsätta brainstorma runt novellen som hon skriver för att skicka in till en tävling;).

Tisdag idag dessutom. Imorgon klockan 18.00 öppnar Gina Tricot i övik:-D Jag tänker befinna mig där och kolla in deras fräcka erbjudannden^^. På fredag skall ajg se Björn Rosenström på Folkets Park med Storasyster:-D Kommer att bli så skojsigt^^.

Skulle behövt diska också om vi skall kunna möblera om här xD Brorsan kom med ett förslag som vi är lite sugna på att ge oss in på och testa;) så det skall bli kul att se vad som händer;)


Betyg: 3/5

Stadsbesök gånger 3!;)

2009-09-28 18:20:35 / 2 kommentarer ..


Ja nu har jag ju varit hemma i Husum i helgen. Blev lite måstrul med min internet grej därför jag inte har uppdaterat något under helgen;) Men jag skall berätta allting nu tänkte jag;)

Åkte ju hem på Torsdagen, tog bussen in till Övik där bror mötte upp mig. Gick sedan till polisstationen och hämtade ut mitt nya leg;) Behövde dock inte legitimera mig vilket jag blev chockad över men ändå glad över^^ Stod där och pratade med kvinnan i receptionen och nån knackade mig på axeln - var Sofie^^ så då stod jag och pratade lite grann med henne och Pojen innan jag och bror skulle dra till bussen;) Var riktigt härligt att träffa dem igen, kändes som jättelänge sedan sist.

På Fredagen fick jag min lön - givitvis in på fel konto eftersom jag hade glömt att ändra det. Var då tvungen att åka in till stan igen eftersom jag bara har internetbank på en av dem (hade även troligast glömt internetdosan i Umeå då jag inte hittar den) xD. Pappa kom med förslaget att vi skulle åka in båda två då och storhandla i samma veva. Tog du färdtjänst eftersom det var lättast för pappa. Första roliga grejen som hände var att taxichauffören kände pappa och mamma. Mest mamma eftersom han kört henne när hon var barn, han såg dock inte att jag var dottern och började snacka med mig precis som att jag var mamma. När mysteriet var upplöst skrattade han och sa "Jag tyckte att det var konstigt att du gick utan kryckor samt sprang utan dem" haha xD så fel allting kan bli. For in till stan och fixade med allting på bankerna, gick sedan och fikade på UH då pappa var hungrig eftersom han inte hade ätit någon frukost. Vi gick sedan ner till Turistbyrån för att inhandla lite saker till flickorna som vi funderat över ett tag.-D Blev rikitgt roligt faktiskt;) Vicktoria har länge velat ha en MoDotröja så det fick hon^^ Sen hittade vi nappar med Modologgon på som vi köpte till Magdalena;) haah xD Efter detta gick vi till Barnens Hus och Djurmagazinet som öppnade för första gången denna dag:-P. Djurmagazinet var större än jag hade tänkt mig, bra att övik får fler djuraffärer som kan konkurrera mot dem som redan finns, de är så dyra. Hittade en massa goda saker till småtöserna och massa annat roligt^^. På barnens hus hittade vi en julklapp åt Vicktoria:-D Synd att man inte är liten längre, hade gärna velat ha en sån jag med>.<. Träffade även an gammal klasskompis som jag stod och surrade med, fick veta både det ena och det andra:-P Zazza älskar skvaller vet ni ju:-P. Gick sedan ut för att vänta på taxin som skulle ta oss ut till willys. Träffade då Dessi och Sarah samt hennes lillasyster^^ Stod och snackade med dem ett tag också;). De hade förresten godisregn när vi kom dit för att vänta till öppningen emd;) Fick väldigt mycket, men ajg väntade självklart så att barnen fick ta först^^ Fick även tag i två kartonger med plasthjärtan ur nån barbiekollektion som det var godis i^^ Gissa vem som fick dem ;)?  Vi drog sedan ut till willys och gick igenom hela månadens inköp typ;) Men det blev abra litegrann då vi inte ville bära så mycket. Sen tyckte nog pappa att jag hade det lite för bråttom^^ Är nog lite lättare för honom att handla med mamma tror jag. 
När vi skulle åka därifrån hade jag en.... ehm... ursäkta uttrycket. Jag är inte Rasist så ni vet det. Men en neger som förföljde mig, han flörtade och stirrade som ajg vet inte vad:-O Men jag ignorerade honom när han försökte prata med mig och antagligen lägga in en stöt :-D. Har ju kille så jag vill inte ha honom!. Vi tog sedan Taxin hem till Husum igen^^ Efter en lång dag.

Kom hem och gjorde mat innan jag och bror skulle ner på kören för att öva inför helgens uppträdande. Gick väldigt bra på Kören. Sen var det GUL^^ Hade pysselkväll:-D För er som inte varit med på våra pysselkvällarna någon gång så kan ajg berätta att det öftast innebär att kvällarna drar över en timme eller två;) Vi har alltid så kul:-D


 
På lördagen Drog jag åter igen in till stan haha xD. Denna gång hade jag med mig Madicken. Vi åkte in för att Träffa Emelie och hennes nykomling Ponsse:-D. Tog bussen in till Övik och sedan även stadsbussen ut till domsjö. Man får förresten mycekt mer uppmärksamhet av folk när man har en hund med sig:-O Det är sjukt hur sociala folk blir då.
Satt sedan vid spillvärmeplan och väntade på Emelie och Ponsse. Madicken blev grymt rastlös. När de sen kommit så fick hundarna hälsa på varandra;) Madicken krälade efter marken för honom medan han själv blev lite rädd för att hon var så framfusig;). Vi upptäckte sen som vi misstänkt att fotbollsplanen hade mer ingångar än vad vi minns. Där kunde vi inte släppa dem. Vi satte oss då i Emelies bil och ute ut till en skogsstig som hon kände till^^. Bilresan gick bättre. Ponsse blev mer nyfiken och började nosa på Madicken. När vi kom fram gick vi in en bit och släppte dem sedan så att de skulle få leka. Det blev en jäkla fart och fläng kan jag lova;) Helvete vad kul de hade:-P. Och även vi. Kom sedan på att det var Madickens ett års dag - tror att hon blev ganska nöjd med dagen faktiskt. Emelie blev känd som frolic kvinnan hos Madicken. Tror jag måste köpa lite av det, hon blev helt galen i det. Vi fick däremot ta och lugna ner dem efter ett tag. Ponsse jagade Madicken som hoppade över en stor stock med en utstickande pinne, som Ponsse dessvärre inte lade märke till och hoppade rakt in i så att han fick den utstickande pinnen rakt i magen så att säga. Men som tur var blev han varken spetsad eller fick några sår. Madicken blev orolig för honom då med så det var gulligt att se. Han såg även ut ett tag att ha en rivsår på höger framben. Fanns inga sår där - var precis som om det typ var färg. Kom å underfund med att det måste ha varit lingon;) De sprang ju faktiskt i skogen. Vi gick en bra bit tills vi kom fram till ett jakttorn, bestämde oss då att för särhetsskull vända, det är ju trots allt älgjakt nu... Vi gick tillbaka. Tills jag slutligen såg något blått och rosa i skogen - visade sig vara några svampplockare. Men hundarna hade ju inte sett dem och det var tur det. Madicken hade ju blivit tokig, så vi kopplade dem bara. Vi drog sedan en snabbis till Emelies föräldrar som inte var hemma för att kolla till deras katter en snabbis och hämta lite grejer som Emelie skulle ha. Emelie skjutsade mig sedan till busstationen så att jag kunde komma hem. Madicken däckade på bussen och var lagomt less när vi var tvungen att gå från E4an med^^ Hon drog inte en cm kan jag lova er, aldrig sett en mer less hund;). Enda nackdelen med denna underbara dag var att jag hade låga tunna vita skor - hade sjukt ont i fötterna när jag kom hem:-P






På lördagkväll träffade jag flickorna och lekte fotograf och modell med Vickan, skillnaden nu var att hon skulle fotografera (med en låtsaskamera) och ajg vara modellen xD. Ulrika var snäll och klippte mig med^^ Blev riktigt kort den här gången men det var jag som ville det;) Tycker att det blev riktigt snyggt ja;). Magdalena kan nästan gå nu också:-O Hon var skitmallig när hon skulle visa det^^ Och ack så söt;)

På Söndagen klev jag upp rätt så tidigt för att hinna städa åt djuren innan jag skulle sminka mig och byta om och sånt inför dagens uppträdande. Göran hämtade mig och bror vid kvart över ett. For upp till Sjukhemmet och sjöng där. Uppskattades väldigt mycket kan jag lova^^ De såg väldigt lyckliga ut många av dem. Hände en liten rolig sak där med. Den yngre kören var med också, i den kören är det med en liten mörkhyad pojke. En av tanterna som satt längst fram gapade av häpnad och pekade på honom "En neger" xD Fattar ni vad vi fick hålla oss för skratt. Så fick prästen förklara för tanten om att församligen hjälpte en massa barn familjer från andra länder och allt sånt. Efter detta åkte vi hem och ajg snabbpackade. Gick sedan ner på Rio för att äta. Amit som jobbar där är lika rolig som alltid. "Gumman. Var har du varit hela mitt liv?" Mitt svar: "Jag jag pendlar ju till Umeå så jag är ju inte hemma så ofta." "Umeå? Vad fan gör du där pluggar du eller?" "Nej ajg har ju min pojkvänm där" Han ger ifrån sig ett puh ljud eller nått. "Hälsa honom att han kan bli dödad när som helst" haha xD. Han är för rolig, sen fick jag en klubba också (A). Efter detta drog vi hem till Kusinen min som fyllde 18 igår och satt där och fikade och var trevlig med släkten. Kurt och Nonne dök upp med, tiggade skjuts av Kurtan till E4an:-D Han skjutsade mig dit och jag tog bussen upp till Umeå. Mattias kom och mötte mig och sen hade vi bara en myskväll med popcorn, juice och pistvakt:-D.

Idag har jag dessvärre inte gjort något. Funderar på att åka ner till Centrum imorgon och köpa mobilen så att jag inte gör av med för mycket pengar sedan så att jag inte har råd med den. Vi skall på bio ikväll med^^ Skall se flickan som lekte med elden så vi får väl se om den är så bra som alla säger att den är! Men det förväntar jag mig;) 

Nu har ni haft mycket att läa mina kära vänner^^ Hoppas att ni är nöjda med min helg^^ För det är jag!;) 

Dålig sömn...

2009-09-24 10:02:01 / 1 kommentarer ..


Hej hej gott folk^^!
Sitter i lägenheten nu inte fullt lika pigg och glad som jag brukar vara.
Sov jättedåligt inatt. Låg och vred och vände på mig i säkert två timmar i går innan jag somnade:-S Det var inte alls roligt kan jag lova.
Min buss hemöver går 11.25 - klockan är nu 10.00. Borde kanske ta och hoppa in i duschen så jag hinner göra allting jag skall innan. Skall till Öviks stad idag, måste hämta mitt nya leg nämligen^^.
Sen bär det av mot Husum vid två tiden;)
Kanske skriver mer ikväll nu när jag faktiskt har internet hemma med:-P
Skall snabb röja här med och sortera lite tvätt^^

Kyrkan >.<

2009-09-23 22:17:32 / 0 kommentarer ..


Som jag skrev innan så skulle jag och Tina gå till Ålidhems Kyrkan för en liten vardagsmässa;)

Vi kom dit och jag har aldrig varit med om en församling med ett sånt bra mottagande av nya ansikten:-O Kände mig genast som en i gänget, var verkligen en skum känsla.
Mässan flöt på som vanligt med psalmer och nattvard. Efter gudstjänsten kom den kvinnliga prästen fram till oss med stora ögon. "Hörrni tjejer! Jag hörde era röster. Ni är inte intresserade av att vara med i en kör?"
Hur många gånger är det som någon drar in en med ett sånt mottagande i en församling:-O?
Jag och Tina blev ju självklart intresserade då vi fick veta att det gällde onsdagar (då vi oftast båda två bara sitter vid datorerna och inte har något att göra)
Blev sedan kvar i Kyrkan i cirka 50 minuter för att presentera oss för typ alla som jobbade där.
Sedan visade det sig att de ville ha med oss i ungdomsgruppen som också var på onsdagar och även kanske till en liten grupp som skall planera taizé-resan och lite mer ungdomligar gudstjänster:-O

Jag säger bara det oj oj vilket välkommande. Jag blev helt chockad. Så nu på onsdag skall vi troligast dit och kolla in den nya kören och ungdomsgruppen. Är ju en kul grej att hålla på med på veckorna om man inte har något annat. Samt en liten bra merit att ha varit i en annan församling^^

Hade tänkt att möblera nu när jag inte har något att göra... Men det stora skrivbordet måste man vara två för att flytta xD så det sööööög ju. Får fixa det till veckan istället;)

Reklam!:-P

2009-09-23 13:30:33 / 1 kommentarer ..


Lite smygreklam här då:-P

http://www.myspace.com/Firelegionband

Se och njut!^^


Träningsvärk >.<

2009-09-23 12:54:27 / 0 kommentarer ..


Ja idag blir det en fartfylld dag;). Mattias fick för sig att han ville testa att möblera om denna lilla lilla lägenhet;) haha xD Så det skall vi göra. Kom på en lösning igår men vi får se om det går;). Skall bli intressant att se hur det kommer att gå;).

Sedan efter det är det tänkt att jag skall dra till Ålidhems Kyrkan på Taizégudstjänst med Tina;) Runt 18 tiden så vi får se om jag hinner, måste ju äta med:-P.

Var ute och gick i en och en halvtimme igår, det var hur skönt som helst^^ Men det märks att man har blivit lat med motionerandet sedan man slutade på Nordvik. Fick fan träninsvärk av det >.<. Så nu blir det skärpning gott folk. Till veckan skall jag köpa träningskort och sen skall jag börja vara ute och gå mer. Men denna gång måste jag ha en fulladdad telefon xD Blir så tråkigt annars:-D

Glömde ju bort tvä'ttiden igår med xD Jag och mitt huvve ibland, men jag tvättar idag istället med^^.
Skall gå och kolla till den nu förresten;).

Nada puff och ingenting!;)

2009-09-22 12:52:24 / 0 kommentarer ..


Sitter här och trycker i mig lite frukost medan kaffekokaren puttrar på med en väldoftande igenkännande ljuvlig lukt^^. Nam Nam;).

Händer inte så mycket sitter här och kolalr upp lite jobb och sånt för en gångs skull:-P.
Håller även på att tvätta berget av tvätt:-O Haha xD Tur att vi kom ihåg att köpa tvättmedel igår:-P.

Skall ut och ta en promenad ikväll vid sju, kanske även någon här mitt på dagen vi får se^^. Bara att slå en pling om ni skulle känna för det;) Men gärna inte alla samtidigt, kan tänka mig att kön blir lite väl lång då:-O:-P

Skall hämta ut mitt USB-internet idag med:-D Fick avin igår! Hoppas att den funkar bra nu då och att man blir nöjd^^.
Sen har Husguden säsong 6 avsnitt ett kommit ut med^^ Inte dumt;)

Gamla goda tider:-P

2009-09-21 17:23:39 / 0 kommentarer ..


Har precis lagt över alla mina återställda bilder på ett usbminne xD Tog upp nästan 8 gb. Ja vad skall man säga. Jag knäpper mycket bilder. Hittade även bilder som funnits tidigare som man har glömt bort. En massa biler på mig och Mattias bland annat xD Haha, shit vad tiden går fort. Och oj vad Mattias såg liten ut när vi träffades:-O:-P. haha. Det är sånt man inte tänker på^^ Men nu är de i säkert förvar ett tag iallafall^^.

Mattias har även fixat en Dång åt mig :-D En sån där USBgrej^^ - så nu kommer ajg att ha internet hemma ett tag framöver med^^ Halleluja säger ajg bara:-P Inte dumt!

Varit och handlat idag, Har inte hänt så mycket, samt även städat lite grann efter helgens bravader.

Någon som har några jobbtips förresten? Jag har typ slut på idéer:-P

Fest! Och Bilder!

2009-09-21 00:21:31 / 1 kommentarer ..


Ja hörrni... Nu har jag ju en del jag har tänkt att berätta för er^^.
Var ju på GUL och kören i fredags:-p - Vid niotiden drog jag och bror iväg till Umeå.
Var framme vid halv elva och allting gick bra^^ Vi gjorde inte så mycket mer än att sitta vid datorn och ta det lugnt typ;) ganska skönt ändå. Mattias kom hem vid ett tiden och de hade haft en väldigt lyckad kväll^^

På lördagen kom Mattias polare förbi för att hjälpa oss återigen med den bärbara hårddisken - jag hade inga större förhoppningar eftersom det inte gått bra de senaste fyra gångerna typ. Men tji fick ja... Alla bilder är tillbaka:-D Glad som fan är jag !!!! Mina älskade bilder<3 <3 <3. Halleluja för karlar som kan nått om datorer!;).

På kvällen skulle vi ha fest - Trodde aldrig att det kunde bli lyckat med så mycket folk på en sån liten yta:-S - Men tji fick jag igen för andra gången denna dag:-O. Vi fick mer än plats och alla hade det über roligt:-D.
Bror var ju här med, han blir väldigt lik mig när han har druckit^^ Men han var mycket rolig skall jag säga er! Oj vad den grabben kan snacka:-p.
Roligaste kommentaren var nog när han skulle vända sig till Ann-Charlotte och säga något till henne och han säger: "Men Magdalena, ska du inte ha en öl?" xD Ni som läser min blogg ofta vet ju vem Magdalena är:-P Så ni kan ju tänka er hur mycket jag och Mattias skrattade;).

Skall lägga upp lite bilder med tänkte jag^^ Några som inte är allt för pinsamma kanske;).





Kvällen slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss men vi var ändå helnöjda med allting:-D
En av de bästa festerna någonsin ;)!




Sen måste jag ju bara gnälla över att Patrik Swayze har dött:-O Fanns det någon underbarare skådespelare än han? Én av mina favoritfilmer är fortfarande Dirty Dancing och hans "Nobody puts baby in the corner" - kommentar, det kommer de nog alltid att vara. Samt hans "Dito"-kommentar i The Ghost.
R.I.P för en underbar skådespelare som efterlämnar stor saknad för många!

Bok!

2009-09-16 13:49:36 / 0 kommentarer ..


Kom på en sak jag inte berättat för er mina kära läsare^^
Förklaringen till varför jag inte skriver så mycket nu för tiden.
Det är nämligen så här att för fem sex år sedan skrev jag och Tina en novell ilag under ett sommarjobb(vi hade alltid väldigt lite att göra, var mest att sitta och vakta en dörr i kyrkan tills någon kom xD)
Så vi skrev en novell ilag, som blev så jävla rolig xD.

För lite mindre en än månad sedan fick Tina idén att göra en Remaker av den:-P Så blev fallet, hon skrev om den så att grammatiken och ordvalet blev bättre. Det märktes tydligt att vi var jävligt små när vi skrev den xD.

Vi håller nu båda två på att läsa igenom den för att se vilka ändringar som skall göras och sånt, man måste ju lääsa den både en två och tre gånger liksom;). haha xD.

Sen så.... I slutet av denna månad skall vi skicka in den till ett företag som skall läsa den och kommentera ^^ Så får vi se sen vad som händer. Tycker de att den blir bra som ungdomsbok/barnbok - så ger vi kanske ut den^^

Den är väldigt rolig skall ni veta;) haha. Skrattar varje gång jag läser den;). Men det var det det^^.

KYSSAR!

Detta har hänt;)

2009-09-15 17:23:02 / 1 kommentarer ..


Ja som ni alla vet så var ju jag och Mattias ner till Husum i helgen^^. Bror hade ju sin första spelning med bandet^^
Tyckte att de var jätteduktiga men det märktes att det var spridda åldrar på dem och att vissa bara tog det på lek, den enda som var seriös var ju typ bror xD.
Skall lägga upp lite bilder så att ni får se med:-P Min kamera dog tyvärr, så de flesta bilderna är tagna med Mattias kamera;).

På lördagen drog vi iväg till stan, hade ju många vi skulle träffa och så...
Drog först iväg till Pojen och Sofie och hängde med dem, blev en liten stadsresa, träffade även då Peter och Julia en sväng;) Mycket roligt som vanligt^^. Efter att vi vart med Pojen och Sofie så drog vi till mormor och morfar min för att se hur det var med dem. Morfar mår mycket bättre nu det syndes direkt på honom. Glad också att både han och mormor har insett vilken underbar karl jag har, tog nästan ett år för dem att inse det men det finns ju ett talesätt som lyder "bättre sent än aldrig". Morfar satt och pratade väldigt mycket med Mattias medan jag satt och kärringsurra med mormor;), vi fikade också (det hör som till när man är där):-P
Efter detta trevliga möte, drog vi ut till skogen för att äta middag med Mattias föräldrar^^ Synd att vi bara kom en snabbis, kändes som att vi bara kom dit för att äta och sedan dra xD. Men de är väl så det är antar jag.
Efter detta så for vi hem till Syster och Rasmus för att hämta bordet, vi stannade där förvånads värt länge^^ Men det var kul att se att Mattias klarade det så bra med sin kattallergi där. Folket bjöd på lite vin och kräftor coh det surrades till tusen - kände att både jag och gumman behövde det!<3. 
Verånica visade även mig en locktång hon hade som gav fina lockar - slutade med att hon lockade håret på mig:-O Blev asläckert!!!!!! Måste ha så fler gånger. Bästämde även att vi skall ha en liten dricka-gott-plus-krogen-tjej-kväll framöver^^ Skall locka håret på varandra då och skippa de där förbannade flätorna den här gången;) haha xD, Drack typ 3 glas vin innan vi slutligen begav oss tillbaka till husum:-P.

På söndagen gjorde vi nästan ingenting. Jag snabbstädade litegrann på rummet medan Älsklingen rotade igenom fars bilar för att se om det fanns något att nalla :-P.
På eftermiddagen drog vi ner till Jonssons för att pussa på flickorna. Magdalena var mycket trött och det märktes att hon var sjuk, men på slutet så började hon hänga med lite bättre:-P. Diggar både henne och Victoria, sötare ungar får man fan leta efter!:-D

I veckan har jag inte gjort så mycket alls. Försökt fixa ett leg som strulat som gatan eftersom mitt går ut snart. Men den lättaste lösningen visade sig vara att fixa det nu på torsdag då jag skall till stan. Ska på arbetsförmedlingen då och fylla i lite papper samt träffa Verånica som fyller år på fredagen. Har även shoppat lite grann och köpt en skitfin tunika som jag avgudar:-D och vita benvärmare(nya trenden för mig^^).

På lördag är det fest!:-P Bror kommer upp då och kanske även Peter.-P Skall bli kul att se hur lilleplutten blir när han druckit:-P






Tänkte berätta om en rolig insident på bussen för två veckor sedan som jag inte berättat om^^. Var på väg upp till Umeå med Kustbussen såklart, alltid fullsatt vid den tiden jag åkte, liksaå denna dag. Såg sedan att de tänkte visa en film denna gång^^ Till min förvåning gick det igång Hannah Montana>.< Hon behöver nog ingen vidare presentation - alla vet nog vem hon är. Jag blev lite störd på att de visade en barnfilm och medelåldern var 50 +. Inte ett enda barn på hela bussen!!!!. Min andra förvåning var att 80 % av alla männiksor verkligen satt och kollade på det - på helspänd och satt och skrattade åt allting >.<. Vart är dagens samhälle på väg?


Har även börjat kika på lite väl mycket disneyfilmer;) Men kul är det^^ sån är jag bara:-P

Händer inte så mycket....

2009-09-07 12:18:03 / 2 kommentarer ..


Ja precis som rubriken säger så händer det inte så mycket här uppe xD Mest festande som vanligt, skall försöka ta mig hur den onda cirklen då det inte är särskilt hälsosamt, speciellt inte när man går på diet heller....

För övrigt med den nya dieten så har jag kommit underfund med att det blir mycket roligare att göra mat^^ man vet inte hur det kommer att smaka eller någoting, och det blir mer vareierande. Innan var det bara pasta här, past där, pasta överallt liksom:-P. Mycket roligare nu^^
Skall börja skriva ner recept också nu när vi har lyckats göra sån god mat flera gånger:-P

För övrigt sittr jag mestadels vid min laptop och leker med den^^ som nu till exempel;).

Till helgen skall vi till övik. GUL och kören börjar samt att bror skall troligast ha sin första spelning med bandet^^ Det får man ju inte missa:-P. Sen på lördagen ekller söndagen skall vi ner till Butsjöböle och låna en släpvagn av mattias föräldrar, ut till domsjö och hämta ett bord som vi skall få av Systeryster och Rasmus^^ Inte fel alls;) Bordet är jättefint med^^. Sen skall vi upp med det till husum där bordet skall få tillbringa sin tid ett tag tills vi flyttar ihop xD Det är för litet i Umeå, där får den aldrig plats xD

Kommer att gå åt en massa pengar till bensin men det är det fan värt! Hatar att anpassa allt man gör efter bussarna och sedan måste man stressa häcken av sig allt som oftast.

Sen har jag åkt på en förkylning, lite lagomt roligt sådär xD. Men men sånt är livet.
Vi får se vad som händer ikväll, har snart sett klart alla avsnitt som finns just nu av True Blodd:-D Finns det någon bättre serie? Åh ni som bevakar min blogg kan ju komma med förslag på nån bra serie så får vi se vad som händer när denna är slut^^

Tack och hej leverpastej!

Yeah^^

2009-09-02 09:58:12 / 1 kommentarer ..


Fick min dator igår:-D Och efter mycket krångel och fix fungerar den;) Hallelujah säger jag bara, nu skall jag bara ta mig i häcken och skaffa USB-sticka med^^, så jag kan ha internet hemma.

Skall åka dit snart btw, länge sedan man var hemma nu så tänkte att det skulle vara bra att ta en tur dit:-P. Vi skall äta surströmming idag:-D Men jag måste ju äta det på något annat vis än klämma, men det skall nog ordna sig^^.

Hänt mycket nu den senaste tiden. Niklas och Desirée var ju hit som ni vet, hade en helt underbar kväll och festade fram till halv 6 på morgonen xD haha. Sov till 15.00 morgonen efter och så var den dagen förstörd.
Vid kvart i fyra gick deras buss och vid halv 4 skickade Tina ett sms och frågade om hon fick sova över en natt eftersom hon inte hittat nått boende i Umeå ännu. Kunde ju inte lämna lilla ynken ensam ute på gatan så det var väl klart att hon fick det;).

Gått på stan med henne två dar i rad, införskaffat mig lite nytt smink(och min jävla kajal har slutat tillverkats så nu måste jag än en gång prova mig fram och hitta en kajal som klarar av mina rinnade ögon >.<).
Hittade även en billig datorväska som jag köpte, eftersom jag är nu tvungen att ha en sådan när jag pendlar emellan. Sen blev det inte så mycket mer att köpa. Tog det bara lugnt och umgicks, vilket vi behövde kände jag!

Igår kom Mattias alla grabbar hit och vi (jag) hade gjort tårta som vi bjöd alla på^^. Fick mycket beröm för den men jag tyckte nog inte att den där mango-passionsfrukt-cremen passade till chokladen >.<
Men jag är ju lite mer kräsen än många andra.

Nej men nu skall jag ta och göra klart allt som skall göras klart: packa, städa upp lite, diska och sånt små tjafs innan jag börjar kolla upp vad jag skall ta för buss hem^^.

Vi Höres till helgen!:-P

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!