Husum

2010-01-29 01:48:31 / 0 kommentarer ..


Nu är jag hemma i Husum hos familjen^^
Har hållit på och städat nu lite på kvällskvisten:-P antar att det egentligen borde vara sängdags nu - annars kommer väl snart grannarna och knackar på och frågar vad det är för en idiot som dammsugar klockan ett på natten >.<.
Men granen hade ju barrat så förbaskat - ja ni hörde rätt:-D Granen var inte utkastad ännu men nu är den det^^
Glömde tyvärr min lilla adapter som kan läsa minneskortet på telefon i Umeå... Så ni får bilderna på söndag istället^^
Imorgon skall jag städa lite mer och försöka få ner lite bilder från mina väggar då det är bestämt att renoveringen kör igång alldeles strax^^
Nej piss och gå och lägg er allihopa^^
Slänger nog ihop nå inlägg imorgon med;)

Fy farao!

2010-01-27 19:16:22 / 0 kommentarer ..


Usch vilket hemskt väder! Blåsigt och jävligt. Snöstorm.... Ingen promenad idag. Gillar inte snöblask i ansiktet....

Såg på Sherlock Holmes igår... Rätt så bra. Dock inge klassiska Holmes repliker eller nått, rätt tråkigt tycker jag. Var ganska många scener där med som det var tänkt att man skulle skratta åt. Jag skrattade inte. Sen om det berodde på att jag var sjuk eller att det inte var särskilt roligt... det vet jag inte.

Idag kollade vi på Up in the air - rätt seg i början men betydligt mycket bättre efter ett tag;) Mycket sevärd^^

Idag har vi bara tagit det lugnt - städat och tvättat lite granna^^ Sånt som behövs göras rätt ofta^^
Sitter och lyssnar på Snabba Cash nu igen;)

Uniaden

2010-01-26 16:04:35 / 0 kommentarer ..


Imorse vaknade jag av att Mattias väckte mig. Jag visste att han inte hade någon skola idag då det är Uniaden (som alla snackar om)
Han föreslog att jag skulle hänga på istället för att sitta här och dega som vanligt. Vilket var en bra idé tyckte jag;) Uniaden var dock av en liten besvikelse xD
Det hände ingenting - mer än att det bjöds på varm saft och pepparkakor >.<
Vi hade ganska kul ändå iallafall^^

Vi hittade även en jätterolig bild på en person som jag garvade åt första gången jag såg hans namn i Ålidhemskyroblad

   --------------------------------------> Jag antar att ni förstår varför;)



Sedan när vi kom hem igen hittade jag en liten rolig grej som jag inte sett tidigare (fast att jag har varit här uppe i ett och ett halvt år >.< )



Jag tror att Umeåborna är lite sena med att upptäcka att det finns något som kallas Brandbilar och ambulanser nu förtiden;)



 

 

Ja annars är det kören ikväll... Fryser som ett as - får se om det går över annars drar jag ingenstans ikväll:-S


Promenad

2010-01-25 22:49:21 / 0 kommentarer ..


Var på promenad med Ynk, precis som det var tänkt^.^
Gick sedan på affären och sitter nu här själv och myser;)
Skall nog ta mig lite te tror jag^^
Japanesee Lime:D Mumma! Den borde ni testa^^


Såg The Crow igår^^ Visade sig att jag hade sett den tidigare men inte kommit ihåg den;) Jag gillar den^^ Och ännu mer om man går in på wikipedia och läser om den tragiska olycka som hände Brandon Lee under inspelningen. Helt sjukt att folk inte håller koll på vad som händer på såna där ställen.

Nä.... Te var det;)


Jag har varit duktig!:-D

2010-01-25 22:46:04 / 0 kommentarer ..


Fick ett sms av Sara (körledaren i Ålidhemskyrkan) imorse. Där hon berättade att jag hade fikat imorgon på kören xD Happ... Vad fan skulle jag göra då då? Har ju inte direkt mycket pengar och komma med en kakburk kändes väldigt lodis...
Jag bestämde mig för att baka någonting. Något enkelt helst.... men vad:-O?
Efter en stunds funderan kom jag och tänka på de där Mariekexkakorna som Erika gjorde när jag var liten. Mamma och Pappa hade tappat receptet - så det blev till att höfta och gissa >.<'
Just nu är de i frysen - skall vänta en stund och se om det blev bra^^
Jag är ensam ikväll - Mattias drog med Bång och hans kompis på E-puben (där jag inte kommer in för att det är en studentpub) känner inte heller för att gå ut ikväll xD blir så mycket annars. Och dyrt:-S.

Sitter och lyssnar på Snabba Cash:-D Mycket bra än så länge;) Blir nog bättre när man kommit in i själva berättelsen (som jag inte har gjort ännu^^)


Ljudbok

2010-01-25 15:59:12 / 0 kommentarer ..


Sitter och lyssnar på Snabba Cash:-D Ljudböcker är väldigt bra det med har jag kommit underfund med:-D
Inte lika drygt som att läsa;)
Skall ut och gå om några timmar sedan med Ynken^^ skall bli skönt då man inte har gjort särskilt mycket idag.
Killen som läser Snabba Cash påminner mig om berättarrösten i den lilla sjöjungfrun sedan man var liten:-S Fan vad sjukt >.<
Har annars lyssnat väldigt mycket på Magnus Carlssons Heden och Stilla ro och nära hela dagen. Pratat med Emelie, Pappa och Mamma;) Typ som en vanlig dag för mig ungefär xD.

Emelie 21 år!

2010-01-24 17:05:10 / 0 kommentarer ..


Idag fyller världens bästa Emelie år:-D
Ger henne ett grattis här ifrån med:-P
Dock lägger jag int eupp någon bild på henne - då jag inte vet om jag får stryk eller inte >.<
Grattis stumpan;) <3

Bilder festen!

2010-01-24 17:03:16 / 1 kommentarer ..



Fest - Snabba Cash - Paranormal Activity

2010-01-24 16:45:29 / 1 kommentarer ..



I fredags var det fest hos bång.-D Var mycket trevligt och allting^^ Är inte ofta festerna brukar vara lyckade faktiskt. Bilderna kommer i ett eget inlägg;)

Igår var vi på bio^^ Såg Snabba Cash - trodde faktiskt att den skulle vara bättre än den var. Den hade väldigt mycket handling och p.g.a att det var så mycket handling blev filmen lite för mycket - lite för körig helt enkelt.
Men den var bra ändå^^ Jag diggade storyn så jag skall verkligen ge boken en chans då jag anser att filmen inte var bra då storyn var för mycket. Och storyn tas ju ut mycket mer i böckerna;) Därför tror jag mer på boken.

Sen igår kväll såg vi även Paranormal Activity - den var bättre än jag trodde, men jag tycker fortfarande inte om att de använder sig av "Blaire witch Projekt" vinkeln - jag hatar den! Men filmen var ganska så bra faktiskt - blev dock lite väl överdrivet vissa scener mot slutet. Men helt klart sevärd:-D

 

Snabba Cash: 4/5

 

 

Betyg: 3/5


On the road!

2010-01-22 11:09:50 / 0 kommentarer ..


Precis som rubriken säger så sitter jag nu på bussen som är på vägen. Blev ingen gratis tatuering för mig. Gav upp vid nio Då jag upptäckte att vi var cirka 40 pers som stod där. Det är tre tatuerare och de hade räknat med ungefär en timme per tatuering. Så inte särskilt många hade hunnit fått någon. Därför gav vi upp och gick (då vi inte direkt kände för att stå där fram till 5 typ) så så ligger det till. Tror ändå att jag kanske kommer att göra den där tatueringen ändå. Har blivit väldigt kär i den och tycker att den är mega snygg!;-). Är sjukt trött iallafall eftersom jag klev upp vid halv 8. Sen har jag på tok för mycket mat som jag inte kommer att behöva längre >.< helt sjukt! Men är ändå rätt hungrig nu så jag ska nog ta mig lite sallad. Rätt kallt ute också förresten denna fredag. Vad händer ikväll allihopa?

Hos mormor och morfar

2010-01-21 22:09:29 / 0 kommentarer ..


Sitter hemma hos mormor och morfar och åter lite godis. Känner mig precis som när jag var liten och älskade att vara här^^ det är en speciell känsla som jag inte kan beskriva. Imorgon skall jag troligast hinna med tatueringen då jag kommer att sitta där ett par timmar innan. Det kommer att bli fyrklövern för er som undrar;-). Nu ska jag kolla på animal planet när jag ändå är här:-P. Har varit och hälsat på martin och jennelie en stund med.

Två förslag

2010-01-21 11:26:22 / 1 kommentarer ..














Jag är mest sugen på fyrklövern men jag vet inte om de går med på att göra alla tribalerna och det runt om då det är snabb dropin liksom. Skall höra med dem men den tyckte jag var riktigt läcker;)
Fjärilen är mycket fin med - men då vill jag nog ha ett annat mönster och färg på den men gärna någon stark varm färg ändå:-D


Angående tatueringen.

2010-01-21 10:42:00 / 0 kommentarer ..


För er som itne har uppfattat det så är det inte ens säkert att jag kommer att få göra någon. Men jag tänker gå dit och chansa;) Det är det fan värt!
Har två tatueringar det står mellan nu - skall fundera vidare lite ikväll och se vad det blir. Antingen en fyrklöver - för att bringa lycka. Eller en fjäril -dels för att fjärilar är så vackra och för att jag älskat fjärilar sedan jag var liten. Varför jag vill göra en liten tatuering först är för att känna smärtan och se om jag verkligen kommer att våga göra någon av mina kommande planer. Jag själv personligen tycker att det var en ganska bra idé;)
Men det är ju bara min åsikt^^ Men som denna blogg även heter "Mitt liv och ingen annans" - så det så^^.

För övrigt så kommer jag att åka hem idag(eller hem och hem skall rättare sagt till mormor och morfar) och sova där en natt^^ För att sedan åka till tatueraren imorgon;)
Morfar har förresten fått komma hem. Det är inte helt bra med honom men mycket bättre. Skall bli skönt att få krama om honom och se att han mår bättre.

Tatuering?

2010-01-20 15:18:59 / 4 kommentarer ..


Jag sitter i värsta sitsen nu:-S. Fått veta att de tatuerar gratis i övik nu på fredag. Säkert många som ska dit och det är inte säkert att man får nån tid.... Men jag tänker hela tiden: Tänk om!!!
Jag skulle vilja fara. Men jag vill inte bara fara på måfå och göra något som jag kanske ångrar sedan. Är det någon där ute som har tips på vad jag skulle kunna tatuera för något? Det skall vara nått litet med inte allt för mycket detaljer. Funderar över nånting att ha kanske vid vristen eller nått. Typ fotleden eller något... Tips?


Gerbil eller Mus?

2010-01-19 23:23:37 / 2 kommentarer ..


Jag pratade med en bekant idag på facebook^^ Hon hade laddat upp bilder på pinkisar^^
Jag blev fundersam då jag såg att en var silvergrå - en var svart och två var ljussbruna. Därför ville jag veta vad föräldrarna hade för färger - frågade henne och hon sade att det fanns bilder på dem med. Jag sökte igenom hennes bilder och hittade den bilden jag trodde att jag sökte. Detta var en bild på två gerbiler. Jag skrev igen på den förra bilden på pinkisarna "jahha oj då. Jag som trodde att det var möss"
Hon skrev förvånat tillbaka "ja? är det inte det då?" Det visade sig att hon ahde fått två gerbiler från en kille hon kände i Sthlm - hon hade gått in i en butik och frågat vad det var för djur och de hade sagt Tam-mus.
Så hon har gått omkring nu och trott att det har varit tammöss >.<.
Hon skulle iallafall he bort kanske två stycken och jag är väldigt sugen:D:D:D Så jag skall fundera ett tag och se^^ har ju länge velat haft gerbiler då jag tycker att de är så vansinnigt gulliga och nyfikna av sig;)
Så vi får se vad som händer^^

 Detta är en Gerbil

                          Detta är en Mus

 

 

 

 

Tycker ni att de är lika varandra eller >.<?


Cleaning duty:-P

2010-01-19 23:11:58 / 0 kommentarer ..


Idag har det städats hela dagen typ^^ det enda jag inte har gjort är att diska men det skall jag fixa imorgon^^
Städningen är annars i sig helt färdigt^^ Tack och lov för det - såg verkligen inte bra ut här
I dag har Familjen Jonsson en väldigt sorglig dag - tänk på dem kära ni. Deras hund Hubbe (blandras, tio år gammal) har mått dåligt i flera dagar och bara väntat. Så de gjorde helt och hållet precis som jag skulle ha gjort. Denna underbara hund är någon som alltid kommer att finnas i mitt hjärta då han alltid har funnits på solbacken så länge som jag bott där...
R.I.P min gode vän! Vi saknar dig!


Nytt om Morfar

2010-01-19 22:54:50 / 0 kommentarer ..


Har precis fått veta att morfar skall göra en undersökning på hjärtat för att se om det finns fler risker för att han får fler hjärtinfarkter... Och den skall han göra i Umeå. De skickade en akutremiss idag så han kommer ju att få första bästa tid. Den dagen han blir skickad upp skall jag ta en promenad dit och se om jag kan få träffa han en snabbis. Det skulle vara underbart att bara få se hur han ser ut att må och allt. Håll tummarna på att jag får träffa honom!:-P

Nyttigare hälsosammare liv!

2010-01-18 22:05:28 / 1 kommentarer ..


Som de flesta vet så röker ju inte jag längre. Nu skall livet bli nyttigare här! Har precis spikat simningar de gånger i månaden jag har råd - samt promenader så ofta som det bara går med min goda och alltid trogna tisdagskvällsmysare Ynk:-D
Fan vad skönt det skall bli - är så sugen på simningar och promenader;)
Bara vädret håller sig bra:-S Vill inte ge mig ut om det är för kallt xD

Anime serie;)

2010-01-18 18:08:45 / 0 kommentarer ..


Förresten.. Jag och Mattias har börjat kolla på Naruto. Jag måste be om ursäkt till er som jag har dissat totalt för att ni har varit galna i serien. Den är ju faktiskt rätt bra:D





Däremot måste Jag säga att Naruto är absolut inte min favorit >.< Han är ju bara knäpp och störd - men det är ju så hans personlighet skall vara:-P


Ja men just ja...

2010-01-18 17:56:30 / 0 kommentarer ..


Har ju förresten fått två av de skivor jag önskat mig med^^
Fick Magnus Carlssons - änglarnas tid av Mattias för några dagar sedan^^




Och sedan fick jag veta nu att Mamma hade min andra skiva som jag har fått av moster och hennes man:-D



Inte dumt alls:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mer om morfar!

2010-01-18 17:44:40 / 0 kommentarer ..


Mamma ringde mig precis... Morfar har blivit flyttad till en annan avdelning - samma avdelning han låg på i somras. Och det är ju jättebra!
Han var dock orolig över att vi skulle skicka honom och mormor på ett hem:-S Stackarn.
Aldrig! Hade mamma och moster svarat. Inge hem för dem så länge de inte är instabila, dementa och slåss.
Alla kommer att hjälpas åt med allting i hemmet om det så blir bestämt:-P

För övrigt har jag inte gjort ett piss idag förrutom att städa >.< Sitter och försöker knäcka rekorden på bubble pop på facebook xD så kul har jag^^

Toodeluu;)

Morfars tillstånd!

2010-01-18 14:45:43 / 1 kommentarer ..


Tänkte berätta lite grann om morfar - vet att det är många som läser om honom och vill veta hur det går...
Han har börjat äta mycket bättre än vad han har gjort tidigare - och dessutom med mycket god aptit;)
Mamma och mormor är och hälsar på honom varje dag - han har börjat få tillbaka färgen i anstiktet och även börjat få tillbaka humorn^^ Som vanligt har alla sjuksköterskor och Läkare sagt att han är den roligate patienten man kan ha;) Det är ju bevis på att han mår bättre:-P

Sen åter då till vad han har... Det har visat sig att han har kool - vilket han har haft under en längre tid och p.g.a det så har han fått lungemfysem. Och då p.g.a att lugnorna inte var bra och att han haft problem med andningen så har hjärtat fått arbeta hårdare - därav att han fick en hjärtinfarkt som sedan slutade med vatten i lungorna.
Han vet inte om något själv (mer än att han har haft en hjärtinfarkt) eftersom hans tillstånd fortfartande inte är bra. Han kan bli för chockad och då i värsta fall - därför avvaktar man att meddela honom själv.
Han kommer som det ser ut nu att behöva syrgas ett par timmar om dagen - men det är inte bestämt om han skall få sköta det själv eller om de skall bli berättigad hemtjänst.

Så ser det ut just nu. Han ligger fortfarande kvar på sjukhuset och mamma finns hos mormor så länge som det behövs.


Gårdags kvällen!

2010-01-17 00:05:21 / 0 kommentarer ..


Ja och så var det ju fest igår^^

En av de bästa på väldigt länge, det var verkligen skitkul:-D Höll på lagomt länge och man har inte mått så illa idag;)

Lite bilder från kvällen:-P









Den efterlängtade berättelsen;)

2010-01-15 16:27:43 / 2 kommentarer ..


I Desirées badkar sitter Sandra och runkar i motvind.
Då kommer Christoffer bärandes på sin uppblåsbara Barbara
Sandra: "Kom och hjälp till här!"
Christoffer: "Jag med!"
Sandra snubblar på sin jättesnopp
Då kommer Desirée och frågar: "Ehm... Alltså.. Hur fan har du lyckats med det där?" och pekar med hela handen på soppan framför sig.
Christoffer suckar "Jag önskar att jag aldrig hade stigit ur sängen för att stjälan de där kakorna"


Detta är en typiskt historia på Gänget GULs humor;) Detta kom fram i en skrivlek där ingen ser vad den andra skriver;) xD

På bättringen

2010-01-15 16:20:22 / 1 kommentarer ..


Så... Nu har jag pratat med mamma. Morfar mår mycket bättre. Han hade fått en blodtranfusion imorse då hans blodvärde inte var bra överhuvudtaget. Han såg mycket piggare ut och avr sitt gamla vanlig jag igen. De vet fortfarande inte vad som hände igår men misstankarna lutar mot kanske en blodpropp i lugnan som var vattenfylld. Hjärtat var helt perfekt så ingen hjärtinfarkt tack och lov.
De lovade att hålla kvar honom tills de visste vad det var för fel på honom och tills de kunde ge honom rätt medicinering.
Han har ju inte hunnit återhämta sig från den förra operationen och han har varit konstant hängig sedan dess - så det är bara på tiden att läkarna sätter fart tycker jag. Men läget är stabilt nu iallafall:-D

Så nu är Sandra glad igen^^ Och även resten av familjen som varit mycket oroliga.


Nyheter!

2010-01-15 16:11:07 / 0 kommentarer ..


Är det någon som har sett Lammet som det skrivs om i dagens Aftonblad:-S Herrgud! Jag förstår att invånarna är rädda för den och vill döda den. Hade jag bott i ett sådant land hade jag nog också velat det. Men jag hoppas att alla forskare tar tillfället i akt och verkligen undersöker det där lammet:-D Kan ju bli något stort de hittar :-P
-------------------------------
Sen läget efter jordskalvet i Haiti är ju bara tragiskt. Två dygn har gått. Mellan 50-100.000 människor är redan döda. Många kämpar för sina liv och sitter fastklämda mellan bråten. Men vart är hjälpen? På väg säger allihopa. Detta är ju samma slags skandal som hände vid Tsunamin. Hjälpen kom ju aldrig... Skall bli kul att se när de har tänkt att skicka hjälpen. I Haiti finns det inga sjukhus eller någonting. Folket där behöver våran hjälp nu!
-------------------------------
Och sen har vi den här skandalen på Facebook. Många av grupperna som finns där har blivit hackade och namnen har bytts ut. Står en händelse i aftonbladet om en kvinna som blivit anklagat för sexuellt ofredande på sin dotter genom en sån grupp... Jag själv var med om det igår. Dock inte lika allvarligt. Helt plötsligt stod det att jag var med i en grupp som hette "vi som gillar att ha sex med våra föräldrar" gick ur gruppen på en gång och förstod att det var detta alla hade snackat om. Passa på att titta igenom era grupper och gå ur dem genast om någonting inte stämmer.
---------------------------------
För övrigt ikväll så är det fest. Skall bli kul tror jag. Så länge det inte händer något drastiskt nere i övik... Har fortfarande inte hört någonting så jag hoppas att de hör av sig snart till mig...

Allting som verkade som en sån bra dag...

2010-01-14 23:58:21 / 0 kommentarer ..


Igår hade jag och Mattias en liten kväll för oss själva. Vi gick ut och åt middag på Balder i Umeå och drack lite vin till maten;)
Efteråt tvingade jag med honom till Megazone för lite biljard och motorcykelspel (dock bara mattias som fick köra motorcykeln då min bara åt upp myntet xD)
Efter det drog vi för att kolla vad det gick för bio filmer - vi ville egentligen se Snabba Cash men den visade det sig hade biopremiär på fredag - den som visades var en företagsvisning. Så då bestämde vi oss för att se Luftslottet som sprängdes, istället.
Helt klart mycket bättre än Flickan som lekte med elden. Mycket bra triologi! Synd bara att den fjäre, femte och sjätte aldrig kommer att komma ut:-S
Idag har jag bara varit med om en massa tråkigheter tyvärr... Brorsan ringde mig vid halv 6 och berättade att morfar hade skrikit till och tuppat av - hjärtat stannade men mormor var snabb med hjärtmassagen till ambulansen kom. De fick sedan även använda en sån defibrator eller vad de nu heter för att få igång hjärtat igen...
Det visade sig sedan att han hade vatten fulla lungorna - han hade en inflammation eller en infektion - samt att även kan ha haft en liten hjärtinfarkt:-S
De gav honom lugnade och skall hålla honom under vak inatt. Läget är stabilare men det kan tydligen fortfarande hända någonting sade läkarna då han inte var helt bra.
Mamma och mormor skulle stanna där inatt... Jag vet att han är i rätta händerna nu när han är på sjukhuset - men man kan ändå inte låta bli att vara lite orolig... Vi får hoppas att allting går bra...
Jag vet att min morfar är stark, han har tagit sig igenom mycket! Han kommer att ta sig igenom det här också!

Bilderna från imorse...

2010-01-13 14:39:22 / 1 kommentarer ..


Ah:-D Nu hittade jag dem^^ Här kommer bilderna;)

 

Husum By Morning:-D

 

Sen måste jag även bara säga att jag älskar min kamera på mobilen:-P

 

Dessa bilder är tagen på bussen, på väg upp till Umeå igen^^ Genom bussrutan;) Rätt så bra kvalité ändå tycker jag:-D

 


Hemma i Umeå igen;)

2010-01-13 14:34:20 / 0 kommentarer ..


Precis som jag lovade så var jag och kameran ute på en tidig morgon promenad i morse^^ Tänkte lägga ut bilderna men upptäckte nu att den där lilla hjälptabellen där man ändrar text och infogar bilder är borta:-S jahha? Hur skall jag göra då då:-S Jag är uoppe i Umeå nu iallafall. Jag har kommit på att om man kliver upp tidigt så hinner man med mycket om dagarna xD

Dags för mig att sova...

2010-01-13 01:21:32 / 0 kommentarer ..


Det här är typiskt mig... Sitta uppe åt helvete för länge när jag vet att jag måste kliva upp >.< Tur att jag bara skall på arbetsförmedlingen och sedan fara upp till umeå = lång bussresa = sova xD. Haha;) Nej klockan är nu snart halv två... Jag måste upp halv 8... Hur fan skall det gå... Blir till att kasta ut far nu som sitter på mitt rum och nördar Café World;) Tack för mig^^ Vi kanske höres imorgon bitti innan jag far;) Vi får se:-P Nu är min telefon klar iallafall^^ Gnäll inte på mig om jag frågar vem som smsar - har inte kvar alla nummer då den telfeonen jag haft nu i två månader inte kunde kopiera till sim xD Pusselismask;)

Barnlekdags;)

2010-01-12 23:08:45 / 0 kommentarer ..


Ja allihopa. Nu var det ju ett tag sedan jag skrev. Finns ju inte alltid något att skriva om.
Har varit och hämtat ut min älskade telefon som varit på lagning allt för länge.
Är hemma i Husum just nu - skall på arbetsförmedlingen imorgon då det är mitt bryt datum då;) Pengar pengar pengar^^ Sen åker jag tillbaka till Umeå igen... Blir bara en kortvistelse som vanligt^^

Kom hem ganska sent idag då det var krångel med bussarna å allt... När jag kom hem hade jag tänkt att sätta mig vid datorn som vanligt men möttes av en liten flicka med tutte och snutte;) Ville såklart hellre leka med henne en stund då^^ Datorn fick allt vänta;)



Ursäkta bildkvalitén... Inte så jättebra men den får allt duga då jag inte tagit dem själv;)

Imorgon skall ajg som sagt till stan, men innan dess kommer våran bovärd hit klockan 8 >.< Så jag måste kliva upp tidigt xD Sen skall jag åka taxi med pappa imorgon då han även skall in till syncentralen. Måste hämta ut pengar imorgon med:-P Hoppas att solen skiner tidigt imorgon bitti^^
Tänkte låta kameran följa med så vi får hoppas på det bästa;)

Avatar!

2010-01-09 11:24:38 / 0 kommentarer ..



Jag och Mattias var och såg Avatar igår:-D Jag är beredd på att hålla med dig Emma! Den var helt klart den bästa filmen jag har sett på länge! Man blev alldeles tagen av effekterna och storyn var helt underbar^^ Inte alls Någon tecknat Pocahontas som alla andra tror^^ Jag uppmaner er verkligen att se den! Ni kommer säkert att gilla den lika mycket som jag gjorde^^
När vi kom hem visade det sig att garageporten var trasig:-S Hela vajern är avsliten:-S Måste ringa hyresvärden på måndag då då.
Och sedan när vi skulle in i själva huset - så är det något som har pillrat in något i nyckelhålet (eller att det har frusit) - tur bara att Bång var hemma och vaken så att han kunde komma när och släppa in oss:-S
Nu skall det städas! skall ju bjudas på taco här ikväll med några vänner och sedan när mattias kommer hem skall vi på affären;)


Betyg: 5/5

Måste ha varit knäpp när jag var liten:-S

2010-01-08 16:23:51 / 0 kommentarer ..


Alltså jag måste ha varit knäpp när jag var liten. Min favoritlåt - som jag älskade att gå omkring och sjunga på tills jag fick min bror att gråta har alltid varit American Way med Björn Afzelius:-S

Den låten är ju hemskt:-S Lyssna på den själva så får ni se....

Sen har jag fått en Trojan på min dator >.< Mattias får hjälpa mig när han kommer hem.
Hallelujah för karlar som kan datorer:-D

Umeå!

2010-01-08 15:44:08 / 0 kommentarer ..


mattias tvättade pengar^^
stereon sönder frusen
korridorsdörren sönder slagen
mycket packning
städa sortera
Ja... så var vi uppe i Umeå igen nu då;) Trodde aldrig att packningen skulle ta slut. Vi hade mycket grejer med oss ner men inte trodde jag att vi skulle ha ännu mer med oss upp igen >.<
Just nu ser lägenheten ut som ett bombnedslag xD skall bara uppdatera er lite grann och sedan ge mig på röran - då vi skall ha tacoskväll här med några vänner imorgon;) Kan ju vara trevligt om det är fint här då^^
I förrgår tvättade jag en sista gång innan vi skulle åka upp (kändes drygt att släpa upp en massa smuts tvätt och tvätta det första jag gjorde så jag gjorde bort det hemma istället) Fick då en rejäl chock xD Jag har aldrig behövt kolla Mattias byxfickor då han själv är väldigt noga med att tömma dem. Till min förvåning när maskinen var redo att tömmas hittade jag 340 spänn i tvättade pengar >.< Skall till banken på måndag och byta ut dem då vattenstämpeln troligast är borta och då inte räknas som riktig längre >.<
När vi skulle till att fara fick vi en annan chock - stereon i bilen hade frusit sönder xD haha inte riktigt vår tur vecka så att säga xD När vi kommit fram och skulle börja bära in alla grejer upptäckte vi att korridorsdörren var sönderslagen >.< Haha livet under lovet tydligen xD
Ikväll skall vi på Bio och se Avatar^^ Fick ju Biokort av Mattias föräldrar så det skall bli roligt^^ skön avkoppling när Mattias har pluggat hela dagen och jag har städat klart xD
Nej på tal om det - har ju som lite att göra;)
Bye bye!

Största nörden som någonsin gått i ett par skor:-S

2010-01-06 23:37:32 / 1 kommentarer ..


Som rubriken säger. Jag är nog den största nörden som gått i ett par skor >.<
Jag har suttit på Facebook exakt hela dagen - och datorn med xD Har väl gått ifrån en stund här och där men annars har jag suttit här hela tiden xD. Herregud säger jag bara. Vilken tur att jag har varit duktig att uppdatera bloggen lite nu och då iallafall;) Annars hade det ju verkligen varit skamligt^.^

11 års Kalas!

2010-01-06 19:45:24 / 0 kommentarer ..


Igår var vi hos Familjen Jonsson då Bea fyllde år:-D Tog lite bilder då också;)
Mest bilder på små flickorna >.< Men det kanske inte är så konstigt^.^






Nyheter!

2010-01-06 17:49:01 / 0 kommentarer ..


Vinterns kyligaste temperatur kom inatt... Hemavans flygplats inatt - 38.8 grader:-S
Huvvaligen säger jag bara, jag vill att värmen skall komma tillbaka. Jag hatar verkligen kyla:-S
- 20 här i Husum med...

Och dagens nyhet från min sida då då;). Jag brukar ibland se ett program på Discovery som heter Whale Wars. Det handlar om några miljöaktivister som verkligen kämpar med sitt liv för att Japanerna inte skall jaga valarna och påstå att det är för forskning. Vissa kallar dem galna då de blir hotade till livet och allting. Jag vet inte riktigt vad jag skall kalla dem... Modiga tror jag.
Men i dagens tidning stod det att Japanerna rammat deras splitternya super teknologiska båt för 9.5 miljoner, Tack och lov så räddades alla sex på båten utan några som helst skador, men båten sjönk.
Ibland går de lite för långt tycker jag.

Läste även en gammal artikel om en kille i 20 års åldern som skulle hälsa på en kompis i November, sent på kvällen. På natten hade han fortfarande inte dykt upp men mamman väntade till morgonen efter. Dår ingde polisen på dörren och berättade att hennes son var kraftig nerkyld och döende. Han hade hittats 100 meter ifrån huset:-S Hade han bara lagt sig ner där eller? Ingen vet vad som har hänt och polisen verkar inte riktigt bry sig att kolla upp någonting då även hans mobil och mp3 saknades på platsen...
Helt sjukt:-S



För övrigt idag så har jag gjort absolut ingenting - suttit vid datorn och käkat klubbor:-D
Även hunnit med att testa den nya locktången på mammas hår >.< Men hon har ju så tunt hår så det såg mest bara konstigt ut xD Gjorde mitt bästa dock xD

Skall snart äta - och även packa lite grann innan kvällen har jag tänkt - bär ju av till älskade Umeå igen imorgon:-D Härligt värre säger jag bara! Det skall bli skönt!

Bilder

2010-01-04 22:46:47 / 3 kommentarer ..


Här kommer lite bilder från Jullovet som har varit:-P
Julen





Nyår

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------












Jag vill också ha fett mycket pengar....

2010-01-04 19:50:10 / 1 kommentarer ..


Fan vad jag blir avis på varenda persons blogg jag går in på... Alla reser utomlands nu för tiden....
Varför kan inte jag få ha svinrika föräldrar eller ett asbra betalt jobb. Jag vill också fara utomlands:-S
Jaja... Nån gång i framtiden skall jag väl också få fara utomlands precis som alla andra. Men först skall jag flytta! Det ligger som prioritering nummer ett just nu men det verkar ju lösa sig på den fronten^^ Bara man hittar en lägenhet så;).
Har ätit på tok för mycket tårta och kaffe idag >.< Får ta tillfället i akt och tjocka upp mig nu tills på torsdag - då är det slut med allt sånt. Då skall julmaten bort xD.
Peace and Love!

Högtiderna!

2010-01-03 21:56:29 / 0 kommentarer ..


Nu har alla högtider hunnit gå... Mattias födelsedag... Julhelgen... Pappas födelsedag... Nyår... Min födelsedag^.^
Orkar inte gå igenom allihopa helt och hållet men kan försöka dra dem kortfattat >.<
Julafton tillbringades hemma hos mina föräldrar med våran släkt: Mycket trevligt... ungefär som alla andra jular xD
Juldagen tillbringades med Mattias familj: Lika trevligt som alla andra släktmiddagar^^ gick även med på att spela sällskapsspel trots att jag hatar det >.< Men det är ju bara jul en gång om året:-P
Annandan, hemma hos Mattias mormor^^ Mycket trevligt där med:-P
Nyår tillbringades i gullänget med en massa vänner (kanske lägger ut lite bilder om ett tag >.<) Otroligt trevligt! Blev dock lite för mycket vin av det goda för mig;)
Och så min födelsedag... Den var också bra^^ Förutom att jag var som väldigt bakis xD. Men det löste jag bra:-P Försökte att inte gnälla så mycket;) Fick de två sista böckerna i Millenium-serien:-D Pengar, presentkort, parfym, hörlurar till datorn (rosa:-D) Kommer två av Magnus skivor på posten:-D Fick typ praktiskt taget allt jag bad om så det var najsigt.-D
Förutom det så har det ju blivit ett nytt år. Tänkte göra precis som alla andra och sammanfatta mitt 2009 lite grann (hända dock inte så mycket xD)
2009

* Inget jobb första halvåret!
* Skaffade Madicken¨
* Ville dog:-S
* Kollade på Magnus:-D
* Jobbade hela sommaren:-D
* Köpte ny telefon och en bärbar dator:-D
* Skaffade internet i Husum
* Bestämde mig för att börja blogga:D:D:D:D
* Tragiska bilolyckor:-S :-( <3
* Sjöng solo på ett bröllop
* Tog bort Mössen
* Träffade alla gamla klasskamrater i Ånge hos Nettan:-D
* Var orolig för morfar halva året
* Tog bacon sprutan och levde igenom 2009:-P

Det var typ allt;) >.< Som jag sa... inte så farligt mycket. Sen kollade igenom hela min blogg och upptäckte att jag har nog druckit för hela Afrika detta år xD haha >.< Nej nu skall det dras ner på det med... Nån måtta får det vara!

Är ute i butsjöböle nu för sista gången innan det bär av det Umeå igen dit vi drar på torsdag^.^



Dagens hetaste Rubriker idag enligt mig!

2010-01-03 17:47:53 / 2 kommentarer ..


Läste Expressen idag på morgonen och jag tänkte ta och diskutera de två hetaste ämnena enligt min egen åsikt...
Först ut - Vargjakten! Jag vet fortfarande inte vad jag skall tycka om den. Från och med den 1a Januari i år fick man lov till att skjuta ett X antal vargar i varje län. Jag tycker att det är fel till en viss del. Ute i djurparker runt om i vårt vackra land är det människor som skapat bevarande program för vargen - som är utrotningshotad. Därför finns det bevarande program på dem. Men varg dödar boskap och tamhundar. Boskapen för den svåra tiden för födan och tamhundarna för att de känner sig hotade. Det är inte bra att vargen kommer för nära människorna. Men om man nu skall få skjuta vargen så tycker jag att man lika väl kan ta bort utrotningshotningen på den. Ett djur kan ju inte vara utrotningshotat om man får döda den:-S? Likaså bevarandeprogramen. Så.... Jag är inte emot jakten så länge stämpels för utrotning tas bort och bevarande program avslutas. Och om det nu är så att vargen fortfarande behöver bevarandeprogrammet och fortfarande är uttrotad - då är jag emot jakten! Vad tycker ni?
Sen nästa stora nyhet. Stieg Larssons böcker om Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander skall tydligen komma ut på engelska. Amerikanerna vill göra en likadan film då böckerna har blivit kända världen över men bara finns på svenska. Men hur har de tänkt egentligen när de vill ha gubben George Clooney som Mikael och Kristen Stewart som Lisbeth?:-O Kristen Stewart? Va?? Skojjar ni med mig. Denna lilla oskyldiga tös ifrån Stephenie Meyers succé böcker om Edward och Bella, som datorhacker? >.< Oh my:-S Jag gillar då inte den idén iallafall. Fel skådespelare helt och hållet:-S

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!