Sämst på att uppdatera.

2011-09-27 14:54:47 / 2 kommentarer ..




Mycket att stå i nu här i Umeå.
Plugg, jobb, mera plugg och mera plugg xD

Blev befodrad på jobbet och fick hoppa upp i stegen så att säga. Sitter nu på DSL och säljer bredband.
Skitkul men även riktigt mycket att lära sig och komma ihåg. Allt släpper så småningom som en kollega sade.

Läser förberedande kemi på programmet och har även nu fått beviljat prövning i Ma C - dock lite senare än när det var tänkt. Men det får jag ta. Skall prata med Syon lite till veckan.

Torsdag till fredag blir det resa med klassen. Vet inte vad som skall göras riktigt - men det blir säkert sjukt roligt som vanligt ;).

Jobb vid 17 igen. Nu skall jag snabbstäda lite grann. Får besök av Mossan och Fassan imorgon ;).

Annars flyter livet på som vanligt.


I´m still alive!

2011-09-19 10:21:38 / 0 kommentarer ..




Nollning och lunginflammations perioden är över nu tack och lov.
Bara lite hosta kvar och slem i lungorna men annars lever jag.
Har återigen börjat jobba - går ganska bra. Har ett pass idag.

Lillan har fått ett namn nu. My blev det. Som i lilla My ;)

Aragorn har dessutom varit till veterinären för knölen - visade sig vara en varböld. Nu är den borta. Återbesök med honom dit idag ;) lite kallt ute så jag hoppas att det går bra ändå.

Har inte så mycket att berätta då inget har hänt. Varit sjuk och försökt umgåtts med klassen så mycket som det bara gått.

Idag skall jag tvätta och göra nytta!

Ciao!

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

2011-09-06 18:15:35 / 0 kommentarer ..








Handling: Captain Jack Sparrow och Captain Barbossa möts igen på nya äventyr i hopp om att finna "the fountain of youth"

Sammanfattning: Har alltid gillat alla pirates filmer och tyckte till skillnad från många andra att även trean höll mr än vad jag hade trott... Nu sprack det tyvärr. Jack Sparrow är en väldigt rolig sidokarraktär. Men han håller inte för huvudroll. Det fattas för mycket när det "bara" är han

Betyg: 2/5

Marley and Me

2011-09-06 18:11:53 / 0 kommentarer ..








Handling: En man och en kvinna bestämmer sig för att skaffa en hundvalp. Hunden är lite av de vildaste laget och inte vad de förväntat sig. Men hunden lär dem tjusningen med att ha en hund i sitt liv.

Sammanfattning: Hade hört att denna skulle kunna vara att konkurrera med en av mina personliga favoriter "Hachiko" Filmen var underbar! Minst lika bra som Hachiko. Men den klådde den inte tyvärr. Men minst lika gråtfärdig blev jag till denna.

Betyg: 4/5

Yesman

2011-09-06 18:07:18 / 0 kommentarer ..








Handling: En man blir utmanad till att inte vara så negativ utan att ta saken som det kommer och säga "yes" till allting.

Sammanfattning: Hade hört att denna skulle vara bra. Och det var den också^^ precis som alla andra Jim Carrey filmer. Tyckte dock att den var lite för lik en av hans andra filmer, "Liar Liar"

Betyg: 3/5


Insidious

2011-09-06 18:04:19 / 0 kommentarer ..










Handling: En familj söker hjälp för sitt hem som är hemsökt. Problemet visar sig ligga hos deras son som ligger i vad de tror är en koma

Sammanfattning: Handlingen lät inte sådär jättespeciell. Men gud vilken sjukt läskig film! haha xD Jag älskar skräckfilmer men blir sällan rädd. Detta är en av de bästa på länge!

Betyg: 5/5


The Terminal

2011-09-06 17:54:02 / 0 kommentarer ..












Handling: En man planerar en resa till New York. Allting går precis som planerat ända tills han är framme på stadens flygplats. Hans land är i krig och "existerar" inte längre. Så de kan inte släppa in honom i landet då varkens hans pass eller visum gäller och han blir fast på flygplatsen för att leva där

Sammanfattning: Filmen lät i handling lite ohändelserik men när jag såg att det var Tom Hanks med i den fick jag upp förhoppningarna lite. Och det var helt klart riktigt bra!

Betyg:  4/5

Thor

2011-09-06 17:49:07 / 0 kommentarer ..












Handling: Thor är arrogant och gör inte som sin far Oden Allfader vill, han portar honom därför från Asgard och skickar honom till Jorden utan krafter att få leva som en dödlig människa.

Sammanfattning: Helt Okey film! Trodde dock att den skulle vara bättre faktiskt. Lite för mycket disney känsla på vissa ställen. Alla komiska partier var helt klart upplyftande!
 
Betyg:
4/5
 

Kreativ? - ja ibland!

2011-09-06 17:19:11 / 0 kommentarer ..




Enda positiva med att vara så sjuk att jag knappt kan gå ut är att jag blir väldigt uttråkad - vilket gör att jag blir påhittig och kreativ;)

Igår kväll satt jag och kolalde på teve:o för att det inte fanns något annat att kolla på - och jag kollar typ aldrig på teve xD
Då sydde jag en myssäck till aragorn bestämde jag mig för - jag har ju faktiskt en symaskin men jag tyckte att man kunde sy för hand med;) och så blev det :p











Och precis som jag trodde så älskade han den ;)
Skall göra en likadan till om en stund till Lilldamen så får vi se vad hon tycker ;)
Har för övrigt fortfarande inte kommit underfund med något namn på henne. Skamligt nästan xD
Det kommer snart för hoppningsvis;)


Varit i skolan idag för första gången under en längre tid. Det gick bra. Förrutom att jag alltid börjar svettas ett tag när jag nyss kommit :s
Lite mindre kul - men började prata med lite folk i dag och de flesta var glada över att jag ens orkade komma till klassen. En tjej var utbildad sjukgymnast och sa till mig att jag inte fick glömma bort att lunginflammation inte var att leka med. Så det skall jag lägga på minnet..

Imorgon börjar den riktiga lektionen - skall bli spännande! Funderar faktiskt på att kanske följa med och leka leken nere på stan sedan även efteråt som är nollningen för den dagen - känns sugit om jag skall beöva missa allting bara för att jag är lite sjuk.


Lunginflammation och öroninflammation!

2011-09-06 00:24:00 / 1 kommentarer ..




Tänkte uppdatera ett snabbt inlägg här bara innan jag går och dejtar kudden..
Var till vårdcentralen idag. Fick diagnosen lunginflammation och öroninflammation.
Fick antibiotika utskrivit - vilket innebär mycket vila och ingen alkohol. Inte så kul nu när skolan precis börjat och jag kommer att missa allt det roliga på nollningen :s. Inte så kul måste jag säga.
Men hälsan är ju viktigast. Sjukt jobbigt med lunginflammationen då man knappt kan andas tidsvis.

Hade glömt bort hur seg och lealös man blir i kroppen av antibiotika. Stark dos har jag nu också för att det skall bita på en gång. Sänkan låg nämligen på 86 och den skall ligga under 8 normalt. Så det var på tiden att jag åkte in sa de..

Hoppas att medicinen hjälper så att jag blir frisk.

Gick på uppropet idag bara - skippade resten. Nästan samma imorgon. Skall gå på tre grejer imorgon. Så kommer sammanlagt att vara där tre timmar istället för 5 typ...

Har pratat med jobbet så att de vet och med studievägledaren tack och lov för det. Och det var hon som föreslog det så här.
Nu skall jag gå och sova. Sjukt trött och slö.

Godnatt!

Bilder på djuren!!

2011-09-03 13:46:14 / 0 kommentarer ..





Hittat på en tillfällig bur till nykomlingen i hemmet eftersom det visade sig att hanen jag köpte är en hona :p
Så nu bor hon framför Aragorn och han fick ingen burkompis som det var tänkt.
Är fortfarande på jakt efter en liten undergiven bäbis-pojke som sällskap till Aragorn.

Lilltösen har ännu inget namn än heller :p




















Sängen kallar

2011-09-01 23:48:13 / 0 kommentarer ..




Nu blev jag deppig... Min framtid går inte som jag vill...
Orkar inte med sån här skit... Tur att jag har ett jobb...

Nu skall jag sova. Bäbisen sover och Aragorn också. Sandra skulle ha sovit för länge sedan...
Så det är väl dags nu..


Sovgott!

Sjuk fortfarande ?... Bäbis!

2011-09-01 22:38:06 / 0 kommentarer ..




Feber för 5e dagen ikväll - hostan har inte gett mig sig ännu. Imorgon ringer jag till vårdcentralen. Är riktigt less nu på att inte kunna gå ut utan att få tillbaka febern...

Var och kollade på marsvinsbäbisen jag var sugen på idag. Slutade med att han fick följa med oss hem ;) Inget namn på honom ännu. Aragorn har ialalfall pratat med honom genom buren - han har ätit och även skrikit efter mat. Så det är ju bara positivt. Imorgon skall de få träffas för första gången i den nya lekhagen som jag köpte idag;)

Rusta sålde nämligen ut sådana där barnpoolar med hårda plastkanter idag för ynka 20 kr. Och jag fick då tips om världens idé för att göra buren större! det tackar jag och bockar för - för det behövs verkligen! Skall se om det är så att jag kanske måste byta plats på buren med eftersom området blir större. Men det återstår att se imorgon.

Bilder på lillen kommer även då. Han ser nästan ut som Aragorn fast han är rävröd där Aragorn är grå ;)
Bild imorgon som sagt^^

Annars inte hänt så mycket idag. Skulle göra en massa roligt som jag fick ställa in för att jag är sjuk... Och jag hatar sådant. Imorgon ksall jag "festa" med jobbet. Men lär nog bli alkoholfritt för min del tyvärr. Annars mår jag nog inge bra när jag hamnar på sjukhuset xD

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!