Jobbet är bra roliga ibland!

2013-01-31 18:54:00 / 2 kommentarer ..


Ringde till jobbet innan idag för att sjukanmäla mig. Har varit sjuk nu i snart två veckor, men när hela förkylningen sätter sig på rösten så finns det verkligen ingenting jag kan göra åt det.
 
"Online, de e M****"
"Hej M****, det är Sandra"
"Tjeanre! Du lät inte så kry.."
Jag: "Eehm, nej det var ju därför jag ringde."
M****: "Ja det förstår jag, fan det där håller inte. Plats, ligg, i sängen, drick varmt, käka godis, det brukar funka! Jag tar bort både dina pass idag och om det är så att det helt plötsligt skulle komma en trollande gubbe som trollar bort det där till ikväll så är det bara att du kommer in ikväll så bokar vi in dig på nytt"
 
 
 
Ibland kan mina Coacher verkligen locka till skratt! =)
 
 

Seperation och nytt jobb!

2013-01-31 12:47:50 / 0 kommentarer ..


Mycket har hänt sedan min förra uppdatering! 
Både på gott och ont!
 
Numera är jag singel! Mattias och jag beslöt oss för att gå skilda vägar då våra framtidsplaner krockade med den andres. Så är livet ibland! Men det är bara att ta nya tag och gå vidare.
 
Just nu händer inte så mycket i mitt liv,, planerar flytt, åkt på en förjävlig förkylning som vägrar släppa, dricker te i kopiösa mängder och latar mig vid datorn. 
 
Söker nya jobb för fulla muggar också! Men numera kan jag återigen kalla mig för en proffesionell telefonförsäljare, sitter numera återigen på Bredband! De gav mig en andra chans, så just nu befinner jag mig där! Mer pengar till mig! Roligare och längre samtal och mycket proffsigare titel :D
 
Nej nu skall jag nog ta att få någonting gjort här hade jag tänkt!
 
Hare!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!